Ana sayfa Sosyal Medya Hande Doğandemir ile Onur Tuna aşkını ele veren küçük detaylar!

Hande Doğandemir ile Onur Tuna aşkını ele veren küçük detaylar!

tarafından kadir kadir
Hande Doğandemir - Onur Tuna aşkı

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon Kırmızı Oda dizisinde Nesrin karakterini canlandıran Hande Doğandemir, ayrıca dijital dizi Hükümsüz’de yer almıştı. İnternet dizisinde Filiz karakterini canlandıran güzel oyuncu, sonrasında ise Yağız Can Konyalı ile “Daha İyi Bir Yarın” isimli sinema projesinde rol aldı.

Hande Doğandemir, “Daha İyi Bir Yarın” çekimleri sırasında Yağız Can Konyalı ile çıkan aşk haberlerine, “Siz söylediniz. Biz öyle bir şey demedik. Hangi birini yalanlayalım. Yok öyle bir şey. Olursa görürsünüz zaten. Çok iyi arkadaşız, çok seviyoruz birbirimizi. Yan yana da görebilirsiniz. Ama hayatımda birisi olursa yanımda görürsünüz” yorumunu yapmış ve böyle bir ilişki olmadığının altını çizmişti.

Hande Doğandemir, Yağız Can Konyalı

Şimdilerde ise Star TV’nin konusuyla dikkatleri üzerine çeken dizisi Annemizi Saklarken’de Handan karakterini canlandıran başarılı oyuncunun bir süredir ismi Mahkum dizisinin başrolü Onur Tuna ile anılır oldu. Şimdiye dek konu hakkında herhangi bir yorumda bulunmayan ikiliden hayranlarını sevindirecek sürpriz bir hamle geldi.

Hande Doğandemir paylaşımı

Hande Doğandemir ve Onur Tuna, sosyal medya hesapları üzerinden birbirlerine yaptıkları yorumda kalp emojisi göndererek aşk haberlerini alevlendirirken hayranlarını da heyecanlandırdılar.

Hande Doğandemir’in telefonunun arkasında yer alan fotoğrafta ise Onur Tuna’nın yer aldığı iddiaları “Acaba bu sessiz bir açıklama mı?” yorumları yapılmasına neden oldu.

İkiliyi birbirine çok yakıştıran hayranları durumlarını merak ede dursun, henüz ne Hande Doğandemir’den ne de Onur Tuna’dan aşklarına dair resmi bir açıklama gelmedi.