Ana sayfa Dizi Arşivi Hizmetçiler Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Hizmetçiler Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Hizmetçiler, Fabrika Yapım imzalı, yönetmeliğini Metin Balekoğlu’nun yaptığı, senaryosu Makbule Kosif tarafından kaleme alınan dram-entrika türündeki Türk yapımı televizyon dizisidir. Meksika yapımı ‘Ellas son La Alegria Del Hogar’ dizisinden uyarlanan Hizmetçiler, aldığı düşük reytingler nedeni ile 21 Mart 2020’de yayınlanan 3.bölümü ile final bile yapmadan yayından kaldırıldı.

Deniz Baysal, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker’in başrollerinde yer aldığı dizi büyük bir iddia ile yayın hayatına başladı. Ancak dizi 3 bölüm sürebildi ve düşük reytingler ve pandemi nedeniyle uzatılmak istenmeyerek, final yaptırıldı.

Hizmetçiler Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 9

KÜNYE:

Kanal: Kanal D
Yapımcı: Fabrika Yapım
Türü: Dram- Entrika
Yayın Tarihi: 7 Mart 2020-21 Mart 2020
Mekan: İstanbul
Süresi: 130 dakika
Müzik: Atakan Ilgazdağ
Başrol: Deniz Baysal, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker.
Oyuncular: Seçkin Özdemir, Yiğit Kirazcı,, Ayşenil Şamlıoğlu, Gamze Karaduman, Nilay Erdönmez, Neslihan Arslan, Hazal Benli, Servet Pandur, Cansu Fırıncı.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Yayınlandığı dönemde dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanıldı. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşıldı.

Twitter: https://twitter.com/HizmetcilerDizi
Instagram: https://www.instagram.com/hizmetcilerdizi/
Facebook: https://www.facebook.com/hizmetcilerdizi/
Resmi internet sayfası: https://www.kanald.com.tr/hizmetciler

TÜM HABERLER:

Hizmetçiler ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz. Tüm haberleri okumak için tıklayın

GENEL İZLENİM:

Hizmetçiler dizisi, ilk defa Meksika’da çekilen ‘Ellas son La Alegria Del Hogar’ adlı yapımdan uyarlandı. Cumartesi akşamları yayınlanan dizi reytinglerde kötü sınav verdi. Genç nesilden sevilen pek çok oyuncuyu bir araya getiren dizi, tanıtımları ile ekranlara iddialı bir giriş yapmış olsa da ekran macerası sadece 3 bölüm sürdü. Dizi final yapamadan sonlandırıldı.

Hizmetçiler Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

HİKAYESİ:

Küçük bir kasabada kendi halinde yaşayan Ela’nın hayatı İstanbul’un ünlü ailelerinden Atahanlıların torunlarının kaçırılmasıyla bir günde tümden değişir. Onu lüks bir sitenin kapısına getiren gerçeğin peşinden sürüklenirken hayat ona bu kez bambaşka bir oyun oynar.

Adına Cennet Konakları denen bu lüks sitede artık bir hizmetçidir. Birbirinden farklı zengin hayatları tanıdıkça herkesin gerçek yüzlerini de görmeye başlar. Üstelik tıpkı zenginler gibi onların evlerinde çalışan hizmetçilerin de sırları vardır.

Saklanan sırların ucu Atahanlıların kayıp hizmetçisine dayandığında Ela burada yaşayan hiç kimsenin masum olmadığını anlar. Hacer, Atiye ve Çiçek de yaşananların birer parçasıdır. Çünkü bu sitede hizmetçiler sadece evleri değil, patronlarının sakladığı ‘kirli’ çamaşırları da temizlemektedir. İşin aslı Cennet Konakları’nda hiçbir şey göründüğü gibi değildir.

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)
Deniz Baysal (Ela Sönmez)
Algı Eke (Atiye Kulaksız)
Selen Domaç (Hacer Tuna)
Aleyna Solaker (Çiçek Tuna)
Seçkin Özdemir (Yiğit Atahanlı)
Yiğit Kirazcı (Aras Atahanlı)
Ayşenil Şamlıoğlu (Nimet Atahanlı)
Gamze Karaduman (Demet Atahanlı)
Nilay Erdönmez (Gülseren Atahanlı)
Neslihan Arslan (Neslihan Gülkaya)
Hazal Benli (Aslı Coşkun)
Servet Pandur (Belkıs Sipahioğlu)
Cansu Fırıncı (Yaşar Tuna)

Hizmetçiler Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

MEKANLAR:

Lüks bir yaşam içine hapsolmuş Hizmetçileri anlatan dizi son derece görkemli mekanlarda çekildi. Dizi de ‘Cennet Konakları’ olarak adlandırılan sitenin Zekeriyaköy veya Belgrad Ormanları yakınlarında olabileceği düşünülüyor. Ancak dizinin tam olarak nerede çekildiği resmi olarak açıklanmadı.

JENERİK:

Hizmetçiler dizisinin müzikleri pek çok dizi ve film müziğinde imzası bulunan Atakan Ilgazdağ’a ait. Dizinin jenerik müziğini aşağıda dinleyebilirsiniz.

FRAGMANLAR:

Hizmetçiler dizisinden ilk fragman Kanal D’nin ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2020 yılının Şubat ayında yayınlandı. İlk görüntüler izleyicide merak uyandırdı.

İlk Tanıtım:

TÜM BÖLÜMLER:

Hizmetçiler dizisi 7 Mart 2020 tarihinde Kanal D ekranlarında izleyici ile buluştu. Türkiye’de o günlerde başlayan Koronavirüs salgını nedeniyle dizinin setinde çekimlere bir süre ara verildi. 3 bölüm yayınlanan dizi beklenen reyting oranlarına ulaşamadığı için 21 Mart 2020 tarihinde yayınlanan 3. bölümüyle final yapmadan sonlandırıldı.

Hizmetçiler dizisinin tüm bölümlerini youtube kanalından izleyebilirsiniz.

DİZİ MÜZİKLERİ – KLİPLER:

Hizmetçiler dizisinin sahnelerinden etkileyici klipler yayınlandı. Bu klipler Youtube’da paylaşıldı. Aşağıda bu video klipleri bulabilirsiniz:

Ela& Yiğit Klip/ Yaktım Gemileri

Ela &Aras Klip/ Aşk Layık Olanda Kalmalı

Armağan & Çiçek Klip/ Sevmemeliyiz

ETKİLEYİCİ SAHNELER

Hizmetçiler dizisinin etkileyici sahnelerinden bazılarını aşağıda izleyebilirsiniz.

Ela & Yiğit Özel Sahneler

Çiçek ve Armağan Özel Sahneler

Hepiniz Sahtekarsınız!

Aras ve Yiğit Özel Sahneler

Büyük Facia!