Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hüseyin Avni Danyal yeni sezonun iddialı bir dizisine transfer oldu

Hüseyin Avni Danyal yeni sezonun iddialı bir dizisine transfer oldu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Tufan karakteri ile son dönemde dikkatleri üzerine çeken usta oyuncu Hüseyin Avni Danyal, yeni sezonun farklı yapımlarından Yargı dizisinde yerini alacak.

Bugüne kadar canlandırdığı başarılı rollerle kendisine haklı ve başarılı bir yer edinen Danyal, bu sefer de bir hukuk hikayesinde hayranlarının karşısına çıkacak. EDHO’da uzun süredir yer alan ve Tufan karakteri ile de iz bırakan oyuncunun yeni dizisindeki karakteri de merakla bekleniyor.

Hande Doğandemir ve Yağızcan Konyalı’yı başrolde buluşturan, Daha İyi Bir Yarın isimli sinema filminde de yer alan Hüseyin Avni Danyal, yeni sezonda yine televizyon ekranında olmaya devam etme kararı verdi Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı Yargı dizisini Sema Ergenekon yazıyor.

Ergenekon’un Adalet Sarayı’ndaki gözlemleri üzerine senaryolaştırdığı ve güçlü bir hukuk dizisi olan Yargı, adalet inancına olan güveni de test edecek bir yapım olacak.