Ana sayfa Dizi Haberleri Tolgahan Sayışman’ın bir ilke imza attığı Sınır dizisinde büyük sorun çıktı

Tolgahan Sayışman’ın bir ilke imza attığı Sınır dizisinde büyük sorun çıktı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, geçtiğimiz sonbaharda önemli bir karar aldı. Show TV’de yayınlanan Şeref Sözü isimli dizisinin 4 bölümde yayından kaldırılmasından sonra oyuncu televizyon dizilerine ara verdi. Sonrasında ise ticarete atılan ve Han Medya ve Yapım isimli bir de şirket kuran Sayışman, kariyerinde bir ilke imza atıyor.

Ünlü oyuncu artık ekran önünde değil daha çok ekran gerisinde olmak istiyor. Yapım firmasının ilk dizisi olan Sınır için de yoğun bir hazırlık yapıldı. Sayışman proje sırasında yönetmen ve senaristin işine karışmayarak da ekibine rahat bir ortam sağladı.

Balıkesir’de çekimlerine başlanan dijital dizi Sınır’ın setinde beklenmedik bir sorun çıktı. Miray Akay ve Aslıhan Karalar’ın da olduğu sette büyük bir koronavirüs paniği yaşandı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Sınır dizisinin ekibinde yer alan tam 9 kişinin virüse yakalandığı yapılan testlerle ortaya çıktı.

2 sezon sürmesi beklenen Sınır bir uyarlama dizi ve Tolgahan Sayışman’ın da yapımcısı olduğu ilk dizi projesi olduğu için bir hayli önem veriliyordu. Ancak sette yaşanan bu sorun nedeniyle çekimler durduruldu.

Aslıhan Karalar’ın da korona virüse yakalanan isimlerden olduğu ortaya çıktı. Tüm ekibin testleri yenilendi ve virüse yakalananlar da kendilerini karantinaya aldı.

Genç bir oyuncu kadrosu ile yola çıkan Sınır dizisinin çekimleri Balıkesir’in Dursunbey bölgesinde yapılıyordu.

Dizinin kadrosunda yer alan oyuncular şöyle: Miray Akay, Aslıhan Kapanşahin, Aslıhan Karalar, Cansu Sabancı, Sedef Çalışır, Çağla Boz, Burak Altay, Erdem Şanlı, Burcu Binici , Mert Altınışık, Canan Ekinci, Gamze Dar ve Aylin Kabasakal.