Ana sayfa Dizi Haberleri İbrahim Büyükak’ın ilk dizisi İlginç Bazı Olaylar’ın hikayesine şaşıracaksınız

İbrahim Büyükak’ın ilk dizisi İlginç Bazı Olaylar’ın hikayesine şaşıracaksınız

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İbrahim Büyükak, Exxen platformunda yayına girmeyi bekleyen ilk dizisi İlginç Bazı Olaylar hakkında önemli detaylar verdi. Oyuncu, çok farklı bir açıdan kendi hayatıyla ilgili bir senaryoyu izleyicilerin karşısına çıkartacak.

37 yaşında şimdiki gibi birisi olmadan, Bursa’da kalıp babasının yanında yatak satmaya devam etseydi nasıl bir hayatı olacağına yönelik bir hikaye olduğunu belirten İbrahim Büyükak, dizinin sloganının da “alternatif bir yaşam hikayesi” olduğunu ifade ederek, şu detayları verdi:

“Çalışıyoruz, setteyiz. Mart’ın ortası gibi dizimiz girecek, heyecanlıyız. Dram ve komedi. Benim hayatımı anlatıyor ama aslında avam, bunları yaşadım üzerinden değil. Hayatımda hiçbir şey olmamış, Bursa’da kalmışım bu yaşta, bunun hikayesini anlatıyorum aslında. 37 yaşında Bursa’da kalmış, babamla hala yatak satıyor olsaydım, hayatım nasıl olurdu diye…”

Yaptığı her işin aynı zamanda senaristi de olduğunun altını çizen oyuncu, heyecanlı olduğunu ve ilk defa yönetmenli de yaptığını hatırlattı. Kendisi için yönetmenlik deneyiminin biraz daha fazla çalışmak ve daha fazla yoğunluk olduğunun altını çizen Büyükak, “Seyircimizin ne düşündüğünü çok merak ediyorum” diye konuştu.

Dizide enteresan şeyler olacağının da sinyalini veren Büyükak, hikayenin içinde birçok sürpriz olacağını, konuk oyuncuların da sürpriz isimler olacağını ifade etti. Oyuncu, eşi Nurdan Beşen’in hamileliği hatırlatılınca da detaylı ultrasona girdiklerini ve bir oğlunun olacağını müjdeledi.

Yapımcılığını NuLook Production ve Kutu Film’in yaptığı, yönetmenliğini ve senaryosunu İbrahim Büyükak’ın üstlendiği dizininin başrollerini ise İbrahim Büyükak, Zafer Algöz, Füsun Demirel, Meral Çetinkaya, Cemre Ebüzziya, Özgür Emre Yıldırım ve İdil Sivritepe paylaşıyor.