Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Menajerimi Ara ekibi ve Fatih Artman, Serdar Ortaç’ı hayran bıraktı!

Menajerimi Ara ekibi ve Fatih Artman, Serdar Ortaç’ı hayran bıraktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Serdar Ortaç, Menajerimi Ara dizisine geçtiğimiz hafta konuk ünlü olarak katılmıştı.Fatih Artman ile sahnesi bulunan ünlü şarkıcı, çekimler sırasında yaşadıklarını kameralara açıkladı.

Ortaç hem çekim ekibinin profesyonel bir şekilde işlerini yürütmelerinden hem de Çınar karakterine hayat veren Fatih Artman’ın profesyonelliğinden çok etkilendiğini söyledi. Ortaç, “Bizim orada çektik, ofiste. Ekip çok profesyonel. Ben 30 tane klip çektim, saatler sürüyor. Bunlar hemen geldiler, şakır şakır anında, 2-3 kamera ile… Çok iyilerdi. Yapımcıdan acayip memnun kaldım” diye konuştu.

Ünlü şarkıcı Fatih Artman’ın da oyunculuğunu överek, “O çocuk Fatih’ti galiba. Dizideki ismi Çınar, çok iyi bir adam. İyi bir oyuncu o yüzden çok rahat geçti. Bana teklif gelirse de yaparım” diye konuştu.

Menajerimi Ara ekibi ve Fatih Artman, Serdar Ortaç'ı hayran bıraktı! 7

Sevgilisi Seçil Gür ile birlikte görüntülenen şarkıcı, 51 yaşına girdi. Gür, sevgilisini ekranda çok iyi bulduğunu söyledi. Gür, “Çok yakışıyor bir de gerçekten 10 sene önce olsaydı bence bu kadar başarılı olamazdı. Muhteşem bir öz güven ve rahatlık var. Bu da yılların deneyimi” diye konuştu.