Ana sayfa Sosyal Medya İbrahim Çelikkol’un melekleri, Boran Kuzum’un saygı anlayışı!

İbrahim Çelikkol’un melekleri, Boran Kuzum’un saygı anlayışı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Doğduğun Ev Kaderindin dizisinde yer alan İbrahim Çelikkol ile Saygı dizisiyle yakında BluTV’de yeteneklerini sergileyecek Boran Kuzum’un instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlar ilgi gördü.

Mehdi karakteri ile tv8 ekranında izlediğimiz İbrahim Çelikkol, eşi Mihre Çelikkol ve Seda Deliormanlı ile aşağıdaki sempatik fotoğrafını yayınladı. “Charlie’s angels” yani Carlie’nin melekleri notunu bırakan ünlü oyuncu, takipçilerinden 150 bine yakın beğeni topladı. Dizideki performansı ile de sosyal medyada çok konuşulan İbrahim Çelikkol, ailesiyle mutlu bir dönem geçiriyor.

İbrahim Çelikkol'un melekleri, Boran Kuzum'un saygı anlayışı! 8

Ünlü oyuncu Boran Kuzum, Blu TV’de 27 Ekim’de başlayacak olan Saygı isimli dizide Nejat İşler ve Miray Daner ile birlikte başrolü paylaşan Boran Kuzum, özel pozlarıyla da sosyal medyada ilgi görüyor.

Elle Türkiye dergisine hem poz veren hem de açıklamalarda bulunan Boran Kuzum, bu tarzıyla ilgi gördü.

Oyuncu, saygı kavramı ile ilgili sözleriyle de dikkatleri çekti. İşte o paylaşım:

“Birine karşı duymaktan çok hayata karşı daha genel bir tutum olarak görüyorum ben saygıyı. Karşındakinin değerlerini, inançlarını, varoluşunu göz önünde bulundurarak, bunlara önyargısız yaklaşabilme, empati kurabilme yetisi benim için.” #ElleMan #EkimSayısı

İbrahim Çelikkol'un melekleri, Boran Kuzum'un saygı anlayışı! 9