Ana sayfa Sosyal Medya İç çamaşırı reklamında oynayan Esra Bilgiç’i hayranları topa tuttu!..

İç çamaşırı reklamında oynayan Esra Bilgiç’i hayranları topa tuttu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemde rol aldığı projelerle adından söz ettiren oyuncu Esra Bilgiç, Diriliş Ertuğrul dizisindeki ‘Halime Hatun’ karakteri ile kariyerine çok iyi başlangıç yaparak kariyer basamaklarını hızla tırmandı.

Ramo ve Kanunsuz Topraklar gibi iki önemli projenin ardından bir de Adanış Kutsal Kavga isimli sinema filmindeki performansı ile adından söz ettiren oyuncu yeni bir reklam anlaşmasına imza attı.

Dünyaca ünlü iç giyim markası Victoria’s Secret’ın yeni yüzü olan oyuncu marka için objektif karşısına geçti. Oyuncu çekimden çok keyif aldığını söyleyerek reklam filmini instagram hesabından da paylaştı.

Esra Bilgiç reklam filminde “Victoria’s Secret Love Cloud koleksiyonu; düşüncelerimi, bedenimi özgürleştirdiğim, yeni bir karaktere büründüğüm o muhteşem anda en büyük destekçim ve özgüvenimin bir parçası…” dedi.

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Esra Bilgic (@esbilgic)’in paylaştığı bir gönderi

İki farklı tarz sütyen tanıtımı yapan Bilgiç’in iç çamaşırının üzerine ceket giymesi, takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. Konuyla ilgili sosyal medyada çok sayıda yorum yapıldı.

Takipçileri, Bilgiç’in iç çamaşırından çok ceketi tanıtıyormuş gibi bir algı oluştuğunu ve iç çamaşırını tek başına giymesinin daha doğru olacağı yönünde yorumlarda bulundu.

Markanın yeni koleksiyonu için on sekiz kadın ile çekim yapıldı. Farklı yaşlarda, farklı kültürlerde ve mesleklerdeki bu on sekiz kadın markanın yeni ürünlerinin tüm kadınları kucaklaması stratejisi ile reklamda yerlerini aldı.

Bu reklam filmi ile uluslararası tanınırlığını da pekiştiren ünlü oyuncu, Süslü Korkuluk isimli Netflix dizisinde ‘Esvet’ karakteri ile Çağatay Ulusoy’un partneri olacak.