Ana sayfa Dizi Haberleri İçerde ve Çukur referansları Üç Kuruş dizisini parlatıyor!

İçerde ve Çukur referansları Üç Kuruş dizisini parlatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında 1 Kasım Pazartesi akşamı Üç Kuruş isimli yeni diziyi izleyeceksiniz. Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç’un başrollerinde yer aldığı dizi bir mafya lideri ile gözü kara bir komiser arasındaki mücadeleyi ekrana taşıyacak.

Roman mahallesi olan Çıngıraklı’da geçen hikaye Ay Yapım imzasını taşıyor. İçerde dizisinin ardından Çukur ile 4 sezon boyunca izleyicileri etkileyen konseptin yeni versiyonu olarak Üç Kuruş dizisinin de başarılı olması bekleniyor.

Show TV’nin bu sezon en güvendiği dizilerin başında Üç Kuruş geliyor. Tabii ki Ay Yapım için de büyük bir prestij projesi olarak öne çıkıyor.

İçerde’den çıktık. Çukur’a düştük. Sırada Üç Kuruş… İşte bu slogan ile tanıtılan yeni diziye izleyicilerin de güveni yüksek. Sokak röportajlarında bol aksiyon ve heyecanlı bir dizinin beklendiği belirtiliyor. Dizinin oyuncu kadrosunu da izleyicinin beğendiği gözlemleniyor.

Üç Kuruş dizisinin şimdiye kadar yayınlanan fragmanlarına ilgi büyük oldu. İzleyiciler heyecanla ilk bölümü bekliyor. Sokak röportajları da gerçekleştirildi ve Show TV tarafından bir video paylaşıldı.

Üç Kuruş dizisinin hikayesi şöyle: Kendine has karakterleri ve sert kurallarıyla renkli bir Roman mahallesi olan Çıngıraklı’nın “koruyucusu” konumundaki mafya lideri Kartal ile Organize Büro’nun gözü kara ve kural tanımaz komiseri Efe’nin arasındaki kovalamaca oyunu bir cinayet vakasıyla ters yüz olur. Katili yakalamak için girdikleri yollar onları hiç tahmin etmeyecekleri bir ismin karşısına çıkaracaktır.