Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’de Barbaroslar’ın yapamadığını Alparslan dizisi yapacak!

TRT1’de Barbaroslar’ın yapamadığını Alparslan dizisi yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında tarihi dizilere bir yenisi daha ekleniyor… Geçen sezon Uyanış Büyük Selçuklu ismiyle yayınlanan dizinin yeni sezonu Alparslan Büyük Selçuklu olarak ekrana gelecek. 2 oyuncu dışında tüm kadrosu değişen yeni dizinin başrolünde Barış Arduç ile Fahriye Evcen bulunuyor.

Mehmet Özgür ve Mim Kemal Öke geçen sezondan bu sezona devam eden iki isim olarak öne çıkıyor. Hikayede bu sefer Büyük Selçuklu Devleti’nin güçlü hükümdarı Alparslan’ın hikayesini izleyeceksiniz. Geçen sezon Alparslan’ın oğlu Melikşah dönemi ekrana geldi. Ancak bu sezon hikaye geriye doğru gidecek.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin 3 sezon devam etmesi bekleniyor… TRT1’in tarihi diziler ile gün birinciliklerini elde etme planında Barbaroslar ve Kıbrıs Zafere Doğru dizileri başarılı olamadı… Barbaroslar, Perşembe akşamları yayınlanıyor ama Camdaki Kız’ın birinciliğini kabul etmek durumunda kaldı.

TRT1'de Barbaroslar'ın yapamadığını Alparslan dizisi yapacak! 7

Kıbrıs Zafere Doğru ise cuma akşamları yayınlanıyor ve ortalama reytingler elde edebiliyor. Bu iki dizi ile gün birinciliklerini elde edemeyen TRT1’in yeni kozu ise Alparslan Büyük Selçuklu olacak.

Geçen sezon birincilikler alan dizinin devam projesinin de aynı başarıyı tekrarlaması bekleniyor. Yeni bir plato oluşturulan ve kadrosu baştan aşağıya değişen dizinin çekim kalitesi de çok yüksek olacak. Oyunculuk performansları ve hikayenin akışı ise izleyici ilgisini etkileyecek en önemli faktörler olarak dikkat  çekecektir.

Dizinin ilk bölümü 8 Kasım Pazartesi akşamı ekrana gelecek. İlk bölümden yeni bir fragman paylaşıldı. Dizi hayranları heyecanla Alparslan’ı bekliyor. Dizinin pazartesi akşamları bir numaralı yapım olması beklentisi de çok yüksek. Bakalım TRT1, bu hedefe Alparslan dizisi ile ulaşabilecek mi?