Ana sayfa Sosyal Medya ‘İçimizden Biri’ dizisi ile ekranlara gelmeye hazırlanan Özge Yağız, cesur pozlarıyla hayranlarını mest etti!

‘İçimizden Biri’ dizisi ile ekranlara gelmeye hazırlanan Özge Yağız, cesur pozlarıyla hayranlarını mest etti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son olarak Star TV ekranlarında yayınlanan ‘Sol Yanım’ dizisinde canlandırdığı ‘Serra’ karakteri ile ekranlara gelen Özge Yağız Women’s Shine Dergisi’nin Ağustos kapağını süslüyor.

Oyuncunun, ‘Sol Yanım’ dizisi 12. bölümü ile ekranlara veda ettikten sonra yeni bir anlaşma yaptığını duyurmuştuk. ‘İçimizden Biri’ isimli dizi ile sete çıkmaya hazırlanan güzel oyuncu, Women’s Shine Dergisi’ne verdiği cesur pozlarla da adından söz ettiriyor.

‘İçimizden Biri’ dizisi ile ekranlara gelmeye hazırlanan Özge Yağız, cesur pozlarıyla hayranlarını mest etti! 8
Derginin Ağustos ayı sayısının kapak kızı olan Özge Yağız, pozlarını instagramdan takipçileri ile paylaştı. Güzel oyuncu iddialı pozları ile dikkat çekti.Özge Yağız’ın Show TV’de yayınlanacak yeni dizisindeki partneri Bora Akkaş olacak. Türk kızıyla İrlandalı erkeğin aşkının konu edildiği dizide, bir döneme damgasını vuran ‘Yabancı Damat’ dizisinde ki gibi, yine iki farklı milletten gencin aşkını ailelerine kabul ettirme mücadelesi anlatılacak.

‘İçimizden Biri’ dizisi ile ekranlara gelmeye hazırlanan Özge Yağız, cesur pozlarıyla hayranlarını mest etti! 9
İçimizden Biri dizisinin yönetmeni, son olarak ‘Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ dizisini yöneten Ersoy Güler. Dizide Özge Yağız ve Bora Akkaş’ın yanı sıra Derya Alabora, Renan Bilek, Deniz Cengiz, Burak Satıbol, Ceren Karakoç Yalazoğlu, Korhan Herduran gibi tecrübeli oyuncular rol alıyor. İçimizden Biri’nde Özge Yağız, Havva Aladağ karakteri olarak izleyici karşısına çıkarken, Kızıl saçlarıyla İrlandalılara benzeyen Bora Akkaş ise Adam Wilson olarak ekranlara gelecek.

Özge Yağız’ın Women’s Shine Dergisi’ne verdiği çok özel pozları aşağıdaki videoda görebilirsiniz;