Ana sayfa Sosyal Medya ‘Yeni Gelin’ dizisinin Dilan’ı Şilan Makal annelik için gün sayıyor! Oyuncu, bebeğinin cinsiyetini sosyal medya paylaşımı ile açıkladı!

‘Yeni Gelin’ dizisinin Dilan’ı Şilan Makal annelik için gün sayıyor! Oyuncu, bebeğinin cinsiyetini sosyal medya paylaşımı ile açıkladı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Şilan Makal, 2015 yılında sunuculuğunu Öykü Serter’in, jüri üyeliğini ise Nur Yerlitaş, İvana Sert ve Kemal Doğulu’nun yaptığı ‘İşte Benim Stilim’ adlı yarışma programıyla  adını duyurmuştu.

Makal, yarışmadan sonra, 2017-2018 yıllarında Show TV’de yayınlanan ve büyük ilgi gören ‘Yeni Gelin’ dizisinde ‘Dilan’ karakteri ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı.

‘Yeni Gelin’ dizisinin Dilan’ı Şilan Makal annelik için gün sayıyor! Oyuncu, bebeğinin cinsiyetini sosyal medya paylaşımı ile açıkladı! 8

2020 yılının Mayıs ayında futbolcu Şener Özbayraklı ile evlenen Şilan Makal şu sıralar annelik heyecanı yaşıyor. Yaklaşık dokuz aylık hamile olan ünlü oyuncu, ailesi ve yakın arkadaşları ile birlikte bebeği için hoş geldin partisi düzenledi.

‘Yeni Gelin’ dizisinin Dilan’ı Şilan Makal annelik için gün sayıyor! Oyuncu, bebeğinin cinsiyetini sosyal medya paylaşımı ile açıkladı! 9

Partiden görüntüsünü de instagram hesabından takipçileri ile paylaşan Makal, oğlu olacağının müjdesini verdi. Oyuncu, mavi elbisesi ve aynı renk balonlar ile verdiği pozu ‘Sürpriz’ notuyla sosyal medya hesabından paylaştı. Heyecanlı olduğu her halinden belli olan güzel oyuncunun fotoğrafı takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.