Ana sayfa Dizi Haberleri İçimizden Biri dizisi şimdilik finalden kurtuldu!

İçimizden Biri dizisi şimdilik finalden kurtuldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Peş peşe dizi finalleriyle ilgili bilgilerin geldiği dizi dünyası yeni sezona yine hareketli başladı. Eylül itibari ile kış dönemi başladı. Yaz dizilerinden Kazara Aşk’ın final haberi geçtiğimiz gün geldi.. Ardından Uzak Şehrin Masalı ve son olarak da İkimizin Sırrı dizileri için final kararları peş peşe verildi.

Pazar akşamları Teşkilat dizisinden başka Yargı isimli Kanal D dizisi de güçlü bir çıkış yaptı. Bu durum da diğer diziler adına büyük sorun çıkardı. Uzak Şehrin Masalı ve İkimizin Sırrı için artık yapacak bir şey kalmadı.. Her iki dizi de iki bölüm daha yayınlandıktan sonra veda edecek.

Ancak bir başka pazar dizisi olan İçimizden Biri için Show TV daha insaflı bir karar aldı. Özge Yağız ile Bora Akkaş ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi düşük gelen reytingleri sonrası gün değişikliği yaşadı. Süreç Film tarafından hazırlanan dizi artık Salı akşamları izleyicilerle buluşacak.

Star Tv, Fox TV ve atv’nin peş peşe gelen final kararlarından sonra Show TV’nin gün değişikliği kararı daha insaflı bulundu. 5 Ekim Salı akşamı saat 20.00’da İçimizden Biri dizisinin dördüncü bölümünü izleyebilirsiniz.

Bora Akkaş, Mustafa Avkıran, Özge Yağız, Derya Alabora ve Renan Bilek gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin senaryosu yazan Ersoy Güler aynı zamanda yönetmenliği de yapıyor.