Ana sayfa Sosyal Medya Hayal Köseoğlu dizilerin şanslı ismi olmayı bir kez daha başardı!

Hayal Köseoğlu dizilerin şanslı ismi olmayı bir kez daha başardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Hayal Köseoğlu, dizilerin şanslı isimlerinden birisi olarak nitelendiriliyor. Bunun nedeni ise yer aldığı projelerin hep önemli işler olması ve bu sayede kendisine güçlü bir kariyer elde edebilmesi…

İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’ni bitiren Hayal Köseoğlu, sonrasında da İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda eğitim aldı… Başarılı oyunculuk performansları ile göz dolduran Hayal Köseoğlu, dizileri ilk olarak 2008 yılında Aşk-ı Memnu ile adım attı.

Fenomen olan dizide Pelin karakterini canlandıran oyuncu, sonrasında ise Muhteşem Yüzyıl’da Nilüfer Hatun karakteri ile yer alma başarısı gösterdi. İstanbullu Gelin dizisindeki Zeynep karakteri ile de dikkat çeken oyuncu, Ufak Tefek Cinayetler’de ise Derya olarak izleyici karşısına çıktı.

Hep iyi dizilerde rol alan ve kendisine verilen fırsatları da çok iyi değerlendiren oyuncu, iki sezon boyunca Mucize Doktor’da Açelya olarak ekranda yer aldı. Üst üste gelen başarılı dizilerdeki etkili roller sayesinde Hayal Köseoğlu milyonlarca hayrana ulaşmayı başardı.

Hayal Köseoğlu dizilerin şanslı ismi olmayı bir kez daha başardı! 7

Oyuncu yeni sezonda yine çok iddialı bir Fox TV dizisinin kadrosuna katılarak yeni bir şans daha buldu. Volkan Kocatürk’ün yöneteceği dizide İsmail Hacıoğlu ile partnerlik yapacak olan Hayal Köseoğlu, Sasha isimli karaktere hayat verecek.

Onur Tuna, Seray Kaya, İsmail Hacıoğlu, Tugay Mercan, Hakan Salınmış gibi önemli isimleri buluşturan Mahkum, etkili bir hikaye ile yeni sezonun farklı bir yapımı olacak.

Onur Tuna’nın canlandırdığı Fırat Bulut isimli cinayetle suçlanan savcının suçsuzluğunu kanıtlama hikayesi olarak öne çıkan Mahkum dizisinde, etkileyici bir yapım olarak yeni sezonun dikkat çeken projelerinden birisi oldu.