Ana sayfa Dizi Haberleri İçimizden Biri dizisinde bir ilk yaşanacak, kim kimi canlandıracak?

İçimizden Biri dizisinde bir ilk yaşanacak, kim kimi canlandıracak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni dizi İçimizden Biri için yakında sete çıkılacak. Marmaris’te yapılacak çekimler öncesinde yönetmen Ersoy Güler büyük bir hazırlık yaptı. Kuzey Yıldızı dizisini iki sezon yönetem Ersoy Güler, bu sefer kendisine ait ilk dizinin çekimlerinde yer alacak. Ünlü yönetmen adına bu bir ilk ve ilk dizisinde de başarılı olmayı çok istiyor.

Önümüzdeki hafta pazar akşamı dizinin çekimleri için ekip toplanacak ve çekimlerin de başlaması bekleniyor…Dizide etkili bir oyuncu kadrosu buluştu. Özge Yağız ve Bora Akkaş ikilisinin başrolde nasıl performans sergileyecekleri de merak konusu oldu. İki genç oyuncunun hayranları nasıl bir dizi çifti olacaklarını konuşuyor.

İçimizden Biri dizisinde bir ilk yaşanacak, kim kimi canlandıracak? 7

Özellikle de Yemin dizisinin ardından Sol Yanım ile iyi bir çıkış yakalayan Özge Yağız’ın yeni karakteri çok merak ediliyor. Yağız dizide Havva Aladağ karakterini canlandıracak. Yeni bir Yabancı Damat hikayesinin izleyicilerle buluşacağı dizide Bora Akkaş’ı da Adam Wilson olarak izleyeceksiniz.

Güçlü bir oyuncu kadrosu kuruldu ve İçimizden Biri dizisinde kimin hangi karakterde yer alacağı da netleşti… Benian Dönmez’i dizide Özge Yağız ile sık sık aynı sahnede göreceğiz. Dönmez, Adile karakteri ile Havva’nın annesi olacak. Aynı şekilde Mustafa Avkıran da Havva’nın babası Hünkar olacak.

Bora Akkaş cephesinde ise Adam’ın annesi olarak Eva karakterinde Derya Alabora yine güçlü bir performans ortaya koyacaktır. William olarak ise Renan Bilek ekranda yer alacak ve Adam’ın babasına hayat verecek.

Dizinin diğer oyuncularının canlandıracağı karakterler ise şöyle: Deniz Cengiz (Hanım Gürler), Burak Satıbol (Gürbüz Gürler), Ceren Karakoç Yalazoğlu (Hatun Gürler), Korhan Herduran (Hulusi Güler), Faruk Akgören (Bahtiyar Tatlılı), Asuman Dabak (Büklüm Tatlılı) ve İrem Tuncer (Fatoş)