Ana sayfa Sosyal Medya Sol Yanım bitti ama kankalık bitmedi! İşte İçimizden Biri ile anlaşan Özge Yağız’ın kankası!

Sol Yanım bitti ama kankalık bitmedi! İşte İçimizden Biri ile anlaşan Özge Yağız’ın kankası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Yağız, Yemin dizisindeki iki sezonluk başarılı Reyhan performansının ardından ayrılık kararı almıştı. Geçen yıl diziye veda eden oyuncu, kendisine uygun rolü ise Star TV ekranındaki Sol Yanım dizisiyle bularak yeniden ekrana döndü.Ancak oyuncunun bu dönüşü sadece 12 bölüm sürdü.

Kariyer basamaklarını hızlı çıkmaya devam eden Özge Yağız, Sol Yanım’ın final yapmasının ardından ise yeni bir anlaşma yaptı. İçimizden Biri isimli dizinin başrolünde yer alacak olan oyuncu Ağustos ayı içinde sete çıkacak. Yağız’ın yeni partneri ise Bora Akkaş olacak. Şu günlerde tatilin keyfini çıkartan oyuncu, yakında Marmaris’te başlayacak çekimler öncesinde dinleniyor.

Özge Yağız instagram hesabından yaptığı paylaşım ile kankasının kim olduğunu da sergiledi. Sol Yanım dizisinde birlikte rol aldığı Ergül Miray Şahin ile birlikte pozunu yayınlayan Yağız, yeni haliyle de hayranlarını çok şaşırttı.

Sol Yanım bitti ama kankalık bitmedi! İşte İçimizden Biri ile anlaşan Özge Yağız'ın kankası! 8

Ergül Miray Şahin, Sol Yanım dizisinin Pınar’ı olarak izleyici karşısına çıkmıştı. İkilinin dostlukları diziden sonra da devam ediyor. Kanka pozunu yayınlayan Ergül Miray Şahin, son olarak Baş Belası isimli atv dizisinde Betül karakterine hayat verdi.

Sol Yanım bitti ama kankalık bitmedi! İşte İçimizden Biri ile anlaşan Özge Yağız'ın kankası! 9

Özge Yağız’ın hayranları yeni rolünü ve imajını çok merak ediyor. Son paylaşımını İçimizden Biri dizisindeki imajıyla ilgili bir iz var mı, bunu da sorguluyor. Özge Yağız Show TV ekranında yayınlanacak dizi ile kariyerinde önemli bir döneme daha başlamış olacak. Diksiyonunun çok iyi olması ve başarılı performansları ile bilinen oyuncu, güçlü bir ekip ile etkileyici bir dizi ile anlaşmanın keyfini de yaşıyor.