Ana sayfa Dizi Haberleri İçimizden Biri dizisinde bir iyi bir kötü durum!

İçimizden Biri dizisinde bir iyi bir kötü durum!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında pazar akşamları yayınlanmaya başlanan İçimizden Biri dizisi, reytingleri ile pek de memnun etmedi. Özge Yağız ile Bora Akkaş ikilisinin başrolünde buluştuğu dizinin çekimleri Marmaris’te devam ediyor.

Ersoy Güler imzasını taşıyan dizinin hikayesine yönelik olarak eleştiriler var. 2 sezon Kuzey Yıldızı dizisini çeken Ersoy Güler, ayrıca Sağ Salim isimli filmin de yönetmenliğini yapmıştı.

Komedi ağırlıklı dizilerin ekran macerasının pek de iyi olmadığına geçtiğimiz sezonlarda şahitlik etmiştik. İçimizden Biri biraz daha farklı. Hem komedi hem dram bu yapımda iç içe geçmiş durumda. Tabii ki aşk kokan bir hikaye olması da izleyicilerin ilgisini çekmesini sağlayabilir.

Dizinin ilk bölüm reytingleri iyi gelmese de sonraki haftalarda bir düzelme bekleniyor. Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu da dizide bir iyi bir de kötü durumu gözler önüne serdi.

Koloğlu’na göre dizinin ekibi gayet iyi… Ancak senaryosu pek de iyi değil… İşte Sina Koloğlu’nun dizi için yaptığı yorum:

“İçimizden Biri ilk intiba; ekip çok iyi. Senaryo bizi açmadı. Komedi bizim ekranın bir türlü kendini bulamamış türü. ‘Sağ Salim’ filminin her şeyi Ersoy Güler imzalı. “Total işi ama AB’de absürd bir kafa olduğunu anlayacak” dediler. Bunu yapacak kapasite var işte aradaki denge kurulursa diyelim.”

Show TV’nin yeni dizisinden yeni fragman da yayınlandı. İçimizden Biri’nin 19 Eylül Pazar akşamı yayınlanacak ikinci bölümünden ilk görüntüleri aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.