Ana sayfa Sosyal Medya Aşk Mantık İntikam dizisi dünya çapında başarı kazandı!

Aşk Mantık İntikam dizisi dünya çapında başarı kazandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Aşk Mantık İntikam dizisi çok başarılı bir dönem geçiriyor. Yaz aylarının birinci dizisi olmayı başaran romantik komedi yapımı, Cuma akşamları yoluna devam ediyor.

İlhan Şen ile Burcu Özberk ikilisinin başrolünde çok iyi bir hikayesi bulunan dizi, eğlenceli anları ile ekrandaki izleyicilere keyifli anlar yaşatıyor. Dizinin kış dönemi ile birlikte rakip diziler karşısında nasıl performans göstereceğini ise bu haftadan itibaren görebileceğiz. Kırmızı Oda, Yalancı, Arka Sokaklar gibi 3 önemli yapım Cuma akşamları yayınlanacak. Bu hafta reytinglerde Aşk Mantık İntikam şayet yerini korur ise gelecek adına çok umutlu bir mesaj olacaktır.

Ayrıca dizi dünya çapında elde ettiği başarıyla da konuşuluyor. The Wit Social List tarafından yapılan araştırmada tüm dünyada ilgi gören dizileri duyurdu…

Ağustos ayında sosyal medya yansımaları dikkate alınarak hazırlanan raporda Aşk Mantık İntikam dizisinin birinci olduğu ortaya çıktı.

Youtube ve Instagram’da takipçi sayısı hızla artan dizi sosyal medyanın en çok konuşulan yapımı olmayı da sürdürüyor.

Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu, dizi hakkında şöyle yazdı: “Şu bir gerçek dizinin başrol oyuncularından olan Burcu Özberk, romantik komedi yapımlarının yıldız isimlerinden biri… Ev ahalisi de kendisini beğeniyor. Bu sezonun yazlık dizileri sanırım önceki yıllara göre bir hayli sönük geçti. Elimiz izlemek için kumandaya gitmedi desem yalan olmaz.”