Ana sayfa Sosyal Medya İclal Aydın, Üç Kız Kardeş dizisiyle ilgili ilginç bir itirafta bulundu!

İclal Aydın, Üç Kız Kardeş dizisiyle ilgili ilginç bir itirafta bulundu!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu, yazar ve sunucu İclal Aydın uzun süredir dizi setlerinde yer almıyordu. 2018 yılında biten Ege’nin Hamsisi isimli dizide başrolde yer aldığından bu yana dizi setlerinden uzakta duran İclal Aydın’ın bu süreçte Üç Kız Kardeş isimli romanını dizi yapmak için çaba harcadığı ortaya çıktı. İclal Aydın’ın dikkat çeken itirafı ise aslında romandan önce bu hikayeyi dizi yapmakmış. Fakat ünlü yazar, sonradan dizi işinden vazgeçmiş ve roman olarak hikayeyi okuyuculara ulaştırmış. Çok satan Üç Kız Kardeş romanı da diziye dönüştürülerek ünlü yazarın bir hayali daha gerçekleşmiş oluyor.

Süreç Film ile anlaşma yapan ve kitabını diziye çevirdiği için de büyük mutluluk yaşayan İclal Aydın, “Gözümden pıtır pıtır mutluluk yaşları dökülüyor” diye konuştu. Fragmanları yayınlanan ve Kanal D ekranında yakında izleyicilerle buluşması beklenen Üç Kız Kardeş romanının dizi versiyonu izleyenleri çok etkileyecek. Üç Kız Kardeş, aile ve kardeşlik bağlarını sıcacık hikayesiyle izleyici ile buluşturacak. İclal Aydın’ın Üç Kız Kardeş romanından uyarlanan dizinin çekimleri Ayvalık’ta devam ediyor.

İclal Aydın, Üç Kız Kardeş dizisiyle ilgili ilginç bir itirafta bulundu! 7

Yaklaşık 3 yıldır Üç Kız Kardeş’i dizi yapmak istediğinden bahseden İclal Aydın, şu açıklamayı yaptı “Üç Kız Kardeş’i önce bir televizyon dizisi olarak tasarladım, daha sonra fikrimi değiştirip kitaba çevirdim. İyi ki öyle yapmışım. Son yıllarda günlük yaşamı hakimiyeti altına alan büyük, yeni, hoyrat bir dil var. Ve o dil beni çok mutsuz ediyor. Kendime yer bulamaz, inandıklarımı savunamaz hale geldiğimde hissettiğim büyük değer yitiminin yasıyla yazmaya başlamıştım bu romanı. Gök kubbe altında yeni bir hikaye yok ama çok özlenen bir dil var. İnsani sıcaklık, aidiyet, nezaket ve benzeri kavramları özleyen, yokluğundan etkilenen bir ben olamam diyordum. Haklıymışım. Bir ben değilmişim. Çokmuşuz meğer.”

Her romanına Cunda’da aynı otelde aynı odada başladığının da bahseden İclal Aydın, Ayvalık ve Cunda’yı uğurlu yer olarak ifade ediyor. Oyuncu, “Cunda beni seviyor ama ben onu daha çok seviyorum. Şimdi çekilen sahneleri izlerken gözümden pıtır pıtır mutluluk yaşları dökülüyor. Vaktiyle hayır dediğim şeylerin karşılığını, kendi gücüme ve fikrime göre koruduğum o hayallerin gerçeğe dönüşmesiyle alıyorum. İnşallah uzun ömürlü ve mutluluk verici bir eser olur” dedi.

Çok yakında seyirciyle buluşmaya hazırlanan Üç Kız Kardeş dizisinde kadrosunda çok etkili isimler buluştu. Dizinin oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

“Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay , Emre Kıvılcım, Mert Özcan, Ece Baliç.”

Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatmaya hazırlanan dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün otururken, senaryosunu Betül Yağsağan kaleme alıyor.