Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı’nda çaktırmadan reklam yaptılar ama izleyici bayıldı!

Masumlar Apartmanı’nda çaktırmadan reklam yaptılar ama izleyici bayıldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, kimi zaman ağır dram sahneleriyle izleyenleri yorsa da araya giren eğlenceli hikayeler, sahneler nefes aldırıyor. Dizinin sevilen ismi Gülben’in hayalleri olarak yer alan kimi sahnelere bu hafta bir yenisi daha eklendi.

55. bölümü yayınlanan dizideki hayal sahnesi ile izleyici keyifli anlar yaşadı. Daha önce de Gülben’in kurduğu hayal dünyasını yansıtan sahneler, izleyici için ilgi çekiciydi. Bazı ünlü isimlerin de zaman zaman yer aldığı bu sahnelerden sonuncusunda ise Şükrü Özyıldız sürprizi vardı.

Gülben’in elinde süpürge ile etrafı temizleyen Şükrü Özyıldız hayalinde Esra, Esat, Neriman ve Ege de dans etti. Bu güzel ve keyifli sahne, her ne kadar hayal sahnesi olsa da içine reklam da yerleştirilmişti.

Masumlar Apartmanı'nda çaktırmadan reklam yaptılar ama izleyici bayıldı! 11

Bosh markasının süpürgesini eline alan Şükrü Özyıldız, bir güzel her yeri temizlerken, diğerleri de danslarla ona eşlik ettiler. Fonda ise Zeynep Bastık ‘Hüp’ şarkısını söylüyordu. Eğlenceli sahne, Masumlar Apartmanı’nın yeni bölümünün de çok konuşulan sahnelerinden birisi oldu.

Sosyal medyada bu sahneyle ilgili olumlu görüşler yoğunluktaydı. Pek çok izleyici Şükrü Özyıldız’ın reklam amaçlı orada olduğunu bilse de keyifli bir sahne olduğunun altını çizmekteler.

‘Ürün yerleştirme’ olarak adlandırılan bu sahnenin bir başka dikkat çeken tarafı ise Şükrü Özyıldız ile Merve Dizdar’ın aynı zamanda Alice müzikalinde birlikte sahneye çıkıyor olmalarıydı.

İki oyuncu, Ezgi Mola’nın da yer aldığı Alice için çalışmalara da bir süre önce başlamıştı. Hatta uzun bir aranın ardından yeniden provalarda bir araya gelmiş olmanın heyecanını da instagram sayfalarından yaptıkları paylaşımlarda göstermişlerdi.

İki oyuncunun Masumlar Apartmanı dizisinde, kısa bir sahne için olsa da bir araya gelmiş olmaları, bu açıdan da güzel bir sürpriz oldu.

Masumlar Apartmanı'nda çaktırmadan reklam yaptılar ama izleyici bayıldı! 12

Bu arada sahnede Esra ve Şükrü Özyıldız’ın flörtöz halleri ise izleyicinin ayrıca dikkatini çekti. Esra’nın ilgiyle Özyıldız’a bakması ve onunla dansından sonra dizinin takipçileri, iyi bir çift olacağına vurgu yapmaya başladılar. Yapımcılar bu sesi duyar mı bilinmez ama Esra’nın da bir aşkı olması ve onu da Şükrü Özyıldız’ın oynaması, bu sahneden sonra sosyal medyada konuşulmaya başlandı.

İşte sahneye gelen yorumlardan bazıları…

Masumlar Apartmanı'nda çaktırmadan reklam yaptılar ama izleyici bayıldı! 13

Masumlar Apartmanı'nda çaktırmadan reklam yaptılar ama izleyici bayıldı! 14

Masumlar Apartmanı'nda çaktırmadan reklam yaptılar ama izleyici bayıldı! 15