Ana sayfa Dizi Haberleri Uzakta aramaya gerek yok! Camdaki Kız dizisinin sorunu ortada! İzleyici itiraf etti bile!

Uzakta aramaya gerek yok! Camdaki Kız dizisinin sorunu ortada! İzleyici itiraf etti bile!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayat hikayelerinden derlediği kitaplarından alıntılanan diziler, son iki sezona damgasını vurdu. Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı, Doğduğun Ev Kaderindir ve ardından Camdaki Kız dizisi, büyük ilgi çeken yapımlar oldu. Geçtiğimiz yıl Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu, yine aynı ismin kitabındaki hayat hikayelerinden alıntılanan Kırmızı Oda’da Boncuk ve Can olarak yer almışlardı.

İki oyuncunun ekran uyumu o kadar çok beğenildi ki yapımcı OGM Pictures, hemen ikiliyi kardeş dizi olan Camdaki Kız için başrol olarak belirledi. Aynı zamanda Tamer Levent, Nur Sürer, Devrim Yakut, Şerif Erol gibi usta isimlerle birlikte Selma Ergeç, Hande Ataizi, Tuğrul Tülek, Enis Arıkan gibi oyunculuklarıyla beğenilen isimler de projede yer almakta.

Oyuncu seçimi, hikaye, senaryo açısından izleyici heyecanla beklediği bu yapıma ilk sezonda büyük bir ilgi gösterdi. Biricik’in hayat verdiği Nalan’ın yaşadıklarını gözleri yaşlı izledi çoğu zaman. Burcu Biricik, yine izleyenleri zorlayan bir rolü başarıyla üstlenmekte.

Uzakta aramaya gerek yok! Camdaki Kız dizisinin sorunu ortada! İzleyici itiraf etti bile! 53

Fakat ikinci sezonun ortalarına doğru diziden izleyicinin kopmakta olduğu görülüyor. Camdaki Kız dizisi, Perşembe akşamlarının favori dizisi olmaktan bir süredir çıkmış durumda! Reyting birinciliğini Fox TV’nin büyük dikkat çeken Mahkum dizisine kaptırdı bile! Ayrıca TRT’nin Barbaroslar Akdeniz Kılıcı’nın da gerisinde!

Giderek kan kaybeden diziyle ilgili sosyal medyadaki yorumlara bakılınca, izleyici aslında duygu ve düşüncelerini son derece açıklıkla ifade ediyor. Pek çok izleyici, artık konunun sıkıcı bir hale geldiğinden yakınmakta. Bazı izleyicilerin diziyi izlerken içinin bayıldığını söylemesi de aslında son derece içten bir itiraf!

Uzakta aramaya gerek yok! Camdaki Kız dizisinin sorunu ortada! İzleyici itiraf etti bile! 54

Konuya heyecan katmak için yeni yeni hikayeler ve karakterler diziye dahil edilmeye çalışılıyor. Yüşra Geyik’in oynadığı Meliha karakteri de bunlardan birisiydi. Bir kaç haftalık süren bu hikaye de bitti. Dizinin kısır döngüye giren hikayesine yapılan yorumlar dikkate alınır mı bilinmez ama reytinglerin yükseltilmesi, giden izleyicinin yeniden gelmesi için ciddi bir toparlanmaya ihtiyaç olduğu da aşikar…

Yoksa çoktan izleyiciyi kapmayı başaran Mahkum’a alışanları getirmek pek kolay olmayacak! Camdaki Kız’ın pek çok takipçisi, sosyal medyada çok daha heyecanlı buldukları Mahkum’u izlemeye başladıklarını zaten itiraf ediyorlar. Yani kısaca bir göz gezdirmeyle bile sosyal medyada Camdaki Kız adına yapılan yorumlarla durum ortaya konuluyor!