Ana sayfa Dizi Haberleri İki haftalık ara Yargı’ya çok yaradı! Dizide yeni bir dönem başladı!

İki haftalık ara Yargı’ya çok yaradı! Dizide yeni bir dönem başladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de yayınlanan Yargı bu sezonun en başarılı işi oldu hiç kuşkusuz. İlk bölümünden bu yana tansiyonun hiç düşmediği dizi iki haftalık zorunlu bir ara vermişti. İzleyici de iki hafta boyunca büyük bir heyecanla yeni bölümü beklemişti. İki haftalık bekleyiş hem izleyici hem de Yargı ekibine çok iyi geldi. Dizi nihayet reytinglerde birinciliğe yerleşirken izleyici de bir değişime şahit oldu.

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı Yargı dizisi, yılbaşından önce Pınar Deniz’in koronavirüse yakalanması ve yeni yıl tatiliyle birlikte iki haftalık ara vermişti. Dizinin hayranları da sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda iki hafta beklemenin onlar için çok zor olacağını dile getirmişti.

İlk bölümünden bu yana tansiyonun hiç düşmediği Yargı dizisi nihayet iki haftalık aranın ardından izleyiciyle buluştu. Dizinin hayranları büyük bir heyecanla ilk bölümü izlemek için ekran karşısına geçti. Ve izleyici beklediklerine değdiğini gördü.

Dün akşam 15. bölümü yayınlanan Yargı yine izleyiciyi büyük heyecanlara sürükledi. Dizide yeni bir dönem başladı. Kaan Urgancıoğlu’nun canlandırdığı Savcı Ilgaz, sevdiği kadını savunabilmek için görevinden istifa etmeye karar verdi.

Dizi yeni bölümüyle yine izleyicilere büyük heyecan yaşatırken reytinglerde de yükseliş göstererek en büyük rakibi Teşkilat’ı geride bıraktı ve birinciliğe yerleşti. Bu durum Yargı izleyicileri arasında ayrı bir heyecan yarattı.

Bakalım bundan sonraki haftalarda Yargı ve Teşkilat arasındaki sert mücadele nasıl bir seyir izleyecek? Yargı, birinciliğini koruyabilecek mi?