Ana sayfa Sosyal Medya Megastar Tarkan pandemide aldığı kiloları vermek için neler yapıyor?

Megastar Tarkan pandemide aldığı kiloları vermek için neler yapıyor?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Pandemi nedeniyle sahnelere ara veren Megastar Tarkan bu süreçte sıkı bir sosyal medya kullanıcısı oldu. Ünlü şarkıcı, hayranlarıyla sosyal medyadan hasret gideriyor.

5 milyonu aşkın takipçisinin bulunduğu instagram hesabından sık sık paylaşımlarda bulunan Tarkan son paylaşımıyla hayranlarını hem mest etti hem de güldürdü.

Instagram hesabından spor yapığı anları paylaşan Tarkan pandemi sürecinde biraz kilo aldığını ve göbeğinin çıktığını da itiraf etti.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Tarkan (@tarkan)’in paylaştığı bir gönderi

Tarkan, ‘Spor şart’ notunu düştüğü videosunda, hem koşu bandında yürüdü hem de takipçileriyle dertleşti.  Göbeğini göstererek, “Gidecek bu göbecik gidecek” diyen Tarkan’ın doğal ve sempatik tavırları hayranlarını mest etti.

Tarkan videoda “Merhaba, bu pandemide hepimiz biraz kilo aldık galiba. Bende ufacık bir göbecik yaptım yani ne yalan söyleyeyim. Ama gidecek bu göbecik gidecek. Öyle ya da böyle gidecek. E sporsuz olmaz tabi. Spor yapacağız. Hadi ben devam, öperim” ifadelerini kullandı.

Tarkan’ın bu paylaşımı beğeni rekoru kırarken hayranları megastarın paylaşımına yorum yapmayı ihmal etmedi. En dikkat çeken yorumlardan biri de, uzun zamandır albüm bekleyen hayranlarının ‘Göbecik diye bir şarkı gelir mi’ sorusu oldu.

Bazı hayranları da, Tarkan’ın her haliyle güzel ve samimi olduğuna dikkat çekti. Hayranı Pınar Dilek ile evlenen ünlü sanatçı Tarkan, iki yıl sonra da baba olmuş ve kızına Liya adını vermişti. Tarkan pandemi sürecinde kızıyla birlikte keyifli anlarını da sık sık instagram hesabından takipçileriyle paylaşıyor.