Ana sayfa Dizi Haberleri İki önemli olay Arka Sokaklar dizisini reytingin zirvesine yerleştirdi!

İki önemli olay Arka Sokaklar dizisini reytingin zirvesine yerleştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Arka Sokaklar dizisinin 15. sezonunda bile çok güçlü reytingler alabiliyor olması gerçek anlamda bir başarı öyküsü… Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu gibi isimlerin başrolünde yer aldığı Arka Sokaklar dizisi 583. bölümü ile dün akşam izleyicilerin karşısına çıktı.

Dizinin o kadar başarılı giden bir hikaye kurgusu var ki, izleyiciler her sezon büyük ilgi göstermeye devam ediyor. Arka Sokaklar dizisinin tüm kişiler kategorisinde neredeyse iki haneli oranlara kadar yaklaşmasının sırrı da, iyiler ile kötüler arasındaki amansız mücadele…

Arka Sokaklar’ın dün akşam yayınlanan 583.bölümünün tüm kişiler kategorisinde Kırmızı Oda’yı bile geçerek birinci olması, büyük bir adım olarak görülüyor. Dizinin hayranları, iki önemli olay nedeniyle daha da çok ilgi gösterdi.

Bunlardan birisi Selin’in Giray tarafından öldü gösterilmesi ve sonra yaşadığının ortaya çıkmasıydı… Oya Okar’ın canlandırdığı karakter ölmedi ama heyecanı büyük oldu.

Bir diğer önemli gelişme ise Yüsra Geyik’in canlandırdığı Zeliha karakterinin Giray tarafından kaçırılmasıydı. Karakter yaşıyor ama düşünülen Zeliş’in tecavüze uğradığı… Bu detay 584. yeni bölümde ortaya çıkacak. Ancak yayınlanan fragmandaki görüntüler buna işaret ediyor.

Arka Sokaklar dizisi dün akşam elde ettiği müthiş reyting başarısı ile gerçek anlamda izleyicileri mest etti ve reytingler de son dönemin en iyisiydi… AB grubunda 5. olan dizi, ABC1’de ise günü 3. sırada tamamladı.

Yapımı Erler Film’in, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un kaleme aldığı dizi günün en çok izlenen yapımı oldu.

Başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu, Oya Okar ve Alp Korkmaz’in olduğu dizi Arka Sokaklar, yeni bölümleri ile Cuma akşamları Kanal D’de…