Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisi reytinglerde yine yaptı yapacağını, helal olsun!

Kırmızı Oda dizisi reytinglerde yine yaptı yapacağını, helal olsun!

tarafından ker_def

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan ‘Kırmızı Oda’, TV8’de ekrana gelen otuzuncu bölümüyle AB ve 20+ABC1 kategorilerinde birinci olarak cuma gününün en çok izlenen yapımı oldu. Kırmızı Oda dizisi tüm kişiler kategorisinde ise birinciliği Kanal D ekranında yayınlanan Arka Sokaklar dizisine kaptırdı. TV8 yapımı tüm kişilerde günü ikinci sırada tamamladı.

Kırmızı Oda, başladığı günden bu yana çok başarılı işlere imza atıyor. AB ve ABC1 gruplarında iki haneli reytingler alarak yoluna devam eden yapıma katılan konuk oyuncular da bu başarıda önemli pay sahibi oluyor. Diziye geçtiğimiz hafta Nazlı ve Kumru veda etmişti. Bu hafta ise Yiğit Özşener ile Esra Ronabar gibi iki önemli isim katıldı.

‘Kırmızı Oda’nın 30’uncu bölümünde; Nihal (Esra Ronabar), çocukluğunda ilgiyle büyütüldüğünü paylaştı ancak hastalığının çocukluğundan kaynaklanmadığını öne sürerek Doktor Hanım’dan hemen teşhis koymasını bekledi. Zafer (Yiğit Özşener) ise evliliğinde kendini yalnız hissettiğini ve mutsuz olduğunu söyleyince; Doktor Hanım, Nihal’in, Zafer’in sevgisini kazanmak için hastalığına tutunduğunu anladı.

blank

Recai (Gökhan Yıkılkan) çocukluğunda başarılarının babası tarafından takdir edilmediğini, evinde sevgi görmediğini anlattı. Doktor Hanım ise geçmişte yazmayı çok seven Recai’yi yeniden başlaması konusunda heveslendirdi.

Sadi (Erkan Petekkaya), aralarına katılan Emre’nin aslında bir kız çocuğu olduğunu, üçü birlikte bir aile gibi olduklarını paylaştı. Sadi’nin kızlarına mutlu bir hayat sunmak için yaptıkları ise Doktor Hanım’ı duygulandırdı.

Piraye ve Deniz ise başka bir şehirde yeni bir sayfa açma kararı alarak kliniğe veda ettiler.

‘Kırmızı Oda’ yeni bölümüyle 2 Nisan Cuma akşamı TV8 ekranında olacak.