Ana sayfa Dizi Fragmanları Maraşlı dizisinde yürek yakacak yeni gelişme!

Maraşlı dizisinde yürek yakacak yeni gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizilerinden Maraşlı, iddialı sahnelerle yoluna devam ediyor. Burak Deniz ve Alina Boz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide aksiyon dolu sahnelerin yanı sıra, duygusal ve hüzünlü anlar da git gide artıyor… Yeni gelen Behram karakteri de şimdiden ortağı karıştıracak.

Maraşlı’nın başı büyük bir derde girdi. Örgütün parasının peşinde olan Behram da Maraşlı’yı buluyor… Maraşlı hem Acar’ı hem de oğlu Sami’yi öldürdü, tüm uyuşturucuyu da yaktı… Behram ise Maraşlı’nın evine kadar gelerek onu tehdit ediyor ve kendisine borçlu olduğunu söylüyor.

Elbette ki Maraşlı, dağlarda yıllarca savaştığı örgüte gidecek olan parayı yaktığı için mutlu. Ancak Behram, Maraşlı’yı tam da kalbinin ortasından vuracak. 24 saati var Maraşlı’nın. Kızı Zeliş ortalıkta yok. Behram’ın Zeliş’i kaçırdığı düşünülüyor.

atv ekranında izleyicilerle 29 Mart Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 12. yeni bölümden yeni fragman yayınlandı. Maraşlı hem gururlu hem mağrur ama hem de yüreği fazlasıyla yaralı…

İşte Maraşlı dizisinin 12. bölümünden yeni fragman: