Ana sayfa Sosyal Medya İki yıl aradan sonra Serkay Tütüncü ile Burcu Özberk aşk iddiasını ısıtıp yeniden servise koydular!

İki yıl aradan sonra Serkay Tütüncü ile Burcu Özberk aşk iddiasını ısıtıp yeniden servise koydular!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serkay Tütüncü’yü son dönemde etkili dizilerde gören hayranları, onun hızlı yükselişinden çok memnun. Hem yetenekleri hem de fiziksel özellikleri ile büyük dikkat çeken oyuncu, Afili Aşk dizisinde birlikte rol aldığı Burcu Özberk ile aşk iddiasıyla da gündeme geldi.

Masumiyet isimli Fox TV dizisinde yer alan ve çok da başarılı bir performans sergileyen oyuncu, partneri İlayda Alişan ile aşk yaşamasıyla da magazin gündeminde yer aldı. Ancak bu aşk uzun süreli olmadı. Serkay Tütüncü hakkında ise geçtiğimiz hafta Burcu Özberk ile aşk yaşadığı iddiası ortaya atıldı.

Birlikte samimi bir şekilde görüntü çekilmesi bu iddianın dayanağı olarak ortaya konuldu. Ancak magazin basını bu konuda yanılıyor. Çünkü ikiliyi tanıyan hem hayranlar hem de yakın çevresi Afili Aşk dizisinin setinde ne kadar iyi bir arkadaş olduklarını biliyor.

Hatta 2 yıl önce dizi devam ederken de böyle bir iddia ortaya atılmıştı. Burcu Özberk, çok yakın arkadaş olduklarının altını çizmiş ve şu sözleri söylemişti: “Serkay ile öyle bir yakıştırdılar çünkü biz çok iyi anlaşıyoruz. Çok komik bir çocuk. Öyle bir haber yapmışlar. Üstünde bile durmadık. Sormanız iyi oldu, öyle bir şey yok.”

Aradan geçen iki yılın ardından magazin basını yeniden aynı iddiası ısıtıp izleyicilerin önüne aşk yaşadıkları iddiasıyla çıktı. Tabii ki bu doğru değil.. Hatta böyle bir aşkın yaşanması Serkay Tütüncü’nün ifadesiyle, mümkün değil..

Burcu Özberk ile arasında çıkan aşk iddialarına da tepki gösteren oyuncu, çok yakın arkadaş olduklarını belirtti ve şu sözleri söyledi: “Bizim normal çevremizde herkes bilir. Asla bir şey, her şeyimi paylaştığım çok yakın bir arkadaşım. Böyle bir şey olması imkansız.”