Ana sayfa Dizi Fragmanları Burcu Özberk ile Şükrü Özyıldız’ın başrolündeki Ruhun Duymaz dizisi için son fırsat!

Burcu Özberk ile Şükrü Özyıldız’ın başrolündeki Ruhun Duymaz dizisi için son fırsat!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yaz döneminin iddialı yapımlarından biris olarak sunulan Ruhun Duymaz dizisi artık cumartesi akşamları yayınlanacak. İlk bölümü 24 Temmuz pazartesi akşamı ekrana gelen Ruhun Duymaz dizisi için, 11 Eylül Pazartesi gününden itibaren Bambaşka Biri dizisi yayınlanacağı için gün değişikliği yapıldı.

Artık Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşmasına karar verilen Ruhun Duymaz, 9 Eylül akşamı 7. yeni bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Kanal D’nin gün değiştiren Ya Çok Seversen dizisinin yanı sıra Cumartesi akşamları 3 sezondur başarılı performanslar ortaya koyan Gönül Dağı ve Kardeşlerim dizilerinin de yeni sezonları 9 Eylül’de başlıyor.

Burcu Özberk ile Şükrü Özyıldız ikilisi yaz sezonunun en iddialı dizi çifti olarak gösterildi. Sosyal medyada da bu ikiliye büyük bir ilgi vardı. Ancak dizinin romantik komedi hikayesi çok geniş bir izleyici kitlesine ulaşamadı.

Reytingleri nedeniyle de yaz döneminde idare eden bir pozisyonda olsa bile, kış sezonunda ayakta durması zor gözüken Ruhun Duymaz için, gün değişikliği yeni bir fırsat anlamına geliyor.

Cumartesi rekabetinde Burcu Özberk ile Şükrü Özyıldız ikilisinin partnerliği diziyi kurtarabilir mi bilinmez ama, reytingler noktasında Ruhun Duymaz dizisinin beklenen yüksek oranları yakalayamadığını söylemek yanlış olmayacaktır.