Ana sayfa Dizi Haberleri Burcu Özberk ile Şükrü Özyıldız ikilisine yeni bir şans verildi!

Burcu Özberk ile Şükrü Özyıldız ikilisine yeni bir şans verildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ruhun Duymaz isimli Fox TV dizisinin düşük gelen reytingleri izleyenlerin canını sıkıyordu. Şimdi de gün değişikliği ile birlikte Eylül ayında yepyeni bir süreç başlıyor. Televizyon ekranına dizilerin geri dönüşü ve yeni projelerin de birbiri ardına Eylül ayında başlayacak olması ile birlikte, sektör bir hayli hareketli bir dönem yaşıyor.

Burcu Özberk ile Şükrü Özyıldız ikilisinin eğlenceli hikayesi bulunan Ruhun Duymaz dizisi için de yepyeni bir fırsat doğmuş oldu. Dizinin günü değiştirildi. Pazartesi akşamları başlayan ama iyi reytingler alamayan ve sosyal medyada da istenilen güçlü etkileşimi sağlamakta zorlanan dizinin durumu izleyenleri meraklandırıyordu.

Fox TV’nin ani bir final kararı almasından endişe edenler, yeni alınan karar ile biraz olsun rahatladı. Ruhun Duymaz dizisi artık pazartesi akşamları değil, cumartesi akşamları yayınlanacak. Bu durum elbette ki bazı izleyicileri rahatsız edebilir ama ani bir final kararından daha iyi gözüküyor.

9 Eylül Cumartesi gününden itibaren dizinin ikinci bir şans daha bulacağını ve birkaç bölüm elde edilecek reytinglerin analizinin yapılacağını söyleyebiliriz. Ancak Fox TV’nin düşük gelen reytinglerde bir düzelme olmaması durumunda dizi için erken final kararı almasının da hiç zor olmayacağını hatırlatalım.

Sonuç olarak, Burcu Özberk ile Şükrü Özyıldız ikilisi için Ruhun Duymaz dizi projesini kurtarma adına yeni bir fırsat doğmuş oldu. Bu fırsat aynı zamanda izleyicilerin de diziye ilgisi sonucu bir süre daha devam etmesini sağlayabilir. Ancak Fox TV’nin yeni sezon için birbiri ardına dizi projesi hazırladığını bilenler, Ruhun Duymaz dizisinin ömrünün çok uzun olmayacağını da tahmin ediyordur.