Ana sayfa Sosyal Medya Serkay Tütüncü, Hayaller ve Hayatlar dizisinde çok rahat!

Serkay Tütüncü, Hayaller ve Hayatlar dizisinde çok rahat!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1991 yılında İzmir’de dünyaya gelen Serkay Tütüncü, kısa sürede parlayan genç oyunculardan birisi oldu. 2018 yılında İnsanlık Suçu dizisiyle setlere adım atan oyuncu, asıl çıkışını Afili Aşk dizisindeki Volkan karakteri ile sergiledi.

Ardından Bay Yanlış dizisinde Ozan karakteri ile beğeni toplayan oyuncu, Masumiyet isimli dram dizisinde psikolojik derinliği bulunan İlker karakterine çok başarılı bir yorum katarak kendini gösterdi.

Son dönemde Hayaller ve Hayatlar isimli dizi ile gündeme gelen oyuncu, bein connect’te yayınlanacak bu yapımda, Sergen rolüne hayat verdi. Hem çalıştığını hem de dinlenmekte olduğunu belirten oyuncu, spor yapmayı da ihmal etmiyor. Düzgün fiziği ile dikkatleri çeken Serkay Tütüncü, sempatik halleri ile de hayranlarının beğenisini kazanıyor.

Hülya Avşar’ın Masumiyet dizisinde yeteneklerine hayran kaldığını söylediği Serkay Tütüncü, İlayda Alişan ile aşkıyla da gündeme gelmişti.

Hayaller ve Hayatlar dizisiyle ilgili konuşan oyuncu, “Biraz yoğun ama benim ilk bölümde sahnelerim rahat olduğu için, rahat başladım. Şubat’ta benim de yoğunlaşacak. Bu aralar derslere, spora gidiyorum” dedi.

Yaz döneminde spora ara verdiğini ve Masumiyet dizisinin de kendisini çok yorduğunu anlatan oyuncu, şimdi yeniden spora döndüğü için memnun olduğunu ifade etti.

Serkay Tütüncü, 7 yıldır bulunduğu Cihangir’den de Moda’ya taşındığını ifade etti. Setlerde yorulduğunu ve Cihangir’in de kendisini yorduğu için ev değişikliği yaptığını anlattı.