Ana sayfa Sosyal Medya ‘İkimizin Sırıı’nın yakışıklısı Aras Aydın’a sevgilisi Melis Birkan’dan destek geldi!

‘İkimizin Sırıı’nın yakışıklısı Aras Aydın’a sevgilisi Melis Birkan’dan destek geldi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’ de yayınlanan ‘İkimizin Sırrı’ adlı dizide Leyla Feray ile baş rolü paylaşan oyuncu Aras Aydın, uzun zamandır kendisi gibi oyuncu olan Melis Birkan ile birlikte.

Aşkları gündeme geldiği dönemde aralarındaki yaş farkıyla da çok konuşulan çift ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor. Çok sık olmasada Melis Birkan zaman zaman sosyal medya hesabından sevgilisiyle pozlarını yayınlıyor. İkilinin fotoğrafları hayranlarından yoğun ilgi görüyor.

Çift, magazin dünyasının da parmakla gösterdiği çiftler arasında. Aras Aydın’ın baş rolünde yer aldığı ‘İnsanlar İkiye Ayrılır’ filminin galası geçtiğimiz günlerde yapıldı. Galada da sevgilisinin yanında yer alan Birkan, instagram hesabından da aşağıda ki paylaşımı yaparak Aras Aydın’a ve film ekibine destek verdi.

'İkimizin Sırıı'nın yakışıklısı Aras Aydın'a sevgilisi Melis Birkan'dan destek geldi! 7

Baş rollerinde Aras Aydın’a Burcu Biricik ve Pınar Deniz’in eşlik ettiği ‘İnsanlar İkiye Ayrılır’ filmi gösterime girdi. BluTV ve Bir Film’in ortak yapımcılığındaki filmin konusu ise kısaca şöyle;  Görevleri, borçlu insanları psikolojik baskı ile köşeye sıkıştırarak, yapabilecekleri en yüksek tahsilatı yapmak olan Duygu ve Bahadır, Ceren Gürel adlı bir borçlunun dosyasını takip etmeye başlar. İkili bir yandan genç kadını sıkıştırmak için akıl oyunları oynarken, öte yandan da dosyanın sonunda alınacak prim için birbirlerine karşı amansız bir mücadele içine girer.