Ana sayfa Sosyal Medya Elçin Sangu kızıl saçlarından vazgeçti, oyuncunun yeni imajı hayranlarını ikiye böldü!

Elçin Sangu kızıl saçlarından vazgeçti, oyuncunun yeni imajı hayranlarını ikiye böldü!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ‘Kiralık Aşk’ dizisindeki kızıl saçlarıyla izleyicinin gönlünde taht kuran oyuncu güzel oyuncu Elçin Sangu rengini değiştirdiği saçlarıyla sosyal medya hesabından art arda fotoğraflar paylaştı.

Kendisiyle özdeşleşen kızıl saçlarını sarıya boyatan Elçin Sangu’nun yeni imajı takipçilerini ikiye böldü. İnstagramda 8 milyondan fazla takipçisi bulunan Elçin Sangu sarı dalgalı saçlarıyla sosyal medyadan pek çok fotoğraf paylaştı.

‘Kızıl kardeşliğinden bir süreliğine ayrıldım’ diyen Elçin Sangu’ya kısa sürede yorum yağdı. Ünlü oyuncunun bazı takipçileri kızıl renkteki saçlarının Sangu ile özdeşleştiğini belirterek eski imajına dönmesi gerektiğini söyledi. Bazı hayranları da Sangu’nun yeni görüntüsünün de kendisine yakıştığını belirtti.

Elçin Sangu kızıl saçlarından vazgeçti, oyuncunun yeni imajı hayranlarını ikiye böldü! 8

Yeni imajıyla meslektaşı Sinem Kobal’a da benzetilen oyuncu kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Oyuncunun fotoğrafları takipçilerinden; ‘Resmen Sinem Kobal’ın kopyası olmuş’ , ‘Şimdi sen de herkes gibisin’, ‘Elçin zaten çok güzel niye Sinem’e benzemeye çalışmış ki’, ‘Güzel olmuş ama eski halini istiyoruz. Acil eski haline dön’ şeklinde yorumlar aldı.

Elçin Sangu kızıl saçlarından vazgeçti, oyuncunun yeni imajı hayranlarını ikiye böldü! 9

Yeni sezonda Fox TV ekranlarında yayınlanacak ‘Yalancılar ve Mumları’ isimli yapım ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan Elçin Sangu yeni imajı ve bugüne kadar canlandırdıklarından farklı rolü ile izleyiciyi şaşırtmaya hazırlanıyor.