Ana sayfa Sosyal Medya Merve Dizdar ünlü komedyen Cem Yılmaz’a teşekkür etti!..

Merve Dizdar ünlü komedyen Cem Yılmaz’a teşekkür etti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –TRT 1’in iddialı dizisi ‘Masumlar Apartmanı’nın 2. sezonu ile izleyici karşısına çıkmayı hazırlanan Merve Dizdar yazın da boş durmadı. Yetenekli oyuncu, ünlü komedyen Cem Yılmaz’in Netflix için çektiği ‘Erşan Kuneri’ dizisinde rol aldı.

Daha çekim aşamasındayken çok ses getiren ‘Erşan Kuneri’ dizisinin çekimleri tamamlandı. Merve Dizdar dizide kendisine de rol verdiği için ‘Cem Yılmaz’ a teşekkür etti.Erşan Kuneri’nin setinden art arda fotoğraflarını paylaşan Dizdar paylaşımına; Nasıl teşekkür etsem ne desem az. Beni de bu ekibe dahil ettiğiniz için çok ama çok teşekkür ederim. Yönetmenim, oyun arkadaşlarım, tüm ekip minnettarım. ‘ yazdı.

Merve Dizdar ünlü komedyen Cem Yılmaz'a teşekkür etti!.. 11

Yılmaz’ın  ‘G.O.R.A.’ ile ‘Arif V 216’ filmlerinde de yer alan fenomen karakter Erşan Kuneri’nin 1970’lerin sonu ve 1980’lerin başında yaşadıklarını konu alacak dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşacak. Her bölümünün sinema kalitesinde çekildiği ve yüksek bütçeli bir prodüksiyona sahip Erşan Kuneri’nin kadrosunda ünlü komedyenin yanı sıra, Ezgi Mola, Necip Memili, Uraz Kaygılaroğlu, Nilperi Şahinkaya, Zafer Algöz, Bülent Şakrak ve Çağlar Çorumlu gibi yetenekli isimler rol alıyor.

Merve Dizdar ünlü komedyen Cem Yılmaz'a teşekkür etti!.. 12

Erşan Kuneri’nin  2022 yılının Mart veya Nisan ayında Netflix’de yayına girmesi planlanıyor. Geçtiğimiz günlerde oyuncu Zafer Algöz’ün diziyle ilgili yaptığı şu açıklama da dikkat çekmişti; “Çok masraflı, özen gösterilmiş bir iş. Sekiz karakter oynuyoruz, hepimiz, adam başı. Hep aynı adamlar yok, çok farklı oyuncular var bu kez.”

Merve Dizdar’ın instagram hesabından paylaştığı ‘Erşan Kuneri’nin setinden fotoğrafları aşağıda görebilirsiniz;

Merve Dizdar ünlü komedyen Cem Yılmaz'a teşekkür etti!.. 13

Merve Dizdar ünlü komedyen Cem Yılmaz'a teşekkür etti!.. 14

Merve Dizdar ünlü komedyen Cem Yılmaz'a teşekkür etti!.. 15