Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Melis Birkan, Ege Kökenli, Berkan Şal gibi tecrübeli isimler aynı dizi projesinde buluştu!

Melis Birkan, Ege Kökenli, Berkan Şal gibi tecrübeli isimler aynı dizi projesinde buluştu!

tarafından ker_def

Güzel Aşklar Diyarı isimli dizinin çekimlerine Kapadokya’nın muhteşem atmosferinde devam ediliyor. Özel mekanlarda yapılan çekimlerden zaman zaman sosyal medyaya da görüntüler yansıyor.

İki yabancının büyük aşkının anlatıldığı dizinin başrollerinde Meltem Cumbul, Halil Ergün ile birlikte genç yıldızlar Özgü Kaya ve Burak Berkay Akgül yer alıyor.

Dizinin oyuncu kadrosu oldukça güçlü isimlerden oluşuyor. Bu isimler arasında , Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Yunus Narin gibi oyuncular da dikkatleri çekiyor.

Tecrübeli oyuncular ile genç isimlerin kaynaşması olarak gözüken Güzel Aşklar Diyarı dizisinin Mahsun Kırmızıgül imzasını taşıdığını da hatırlatmak gerekiyor.

İstanbul’daki okuma provalarının ardından ekip çekimler için Kapadokya’ya geçti ve Kanal D’nin yeni dizi projesi milyonlarca kişinin dikkatini çekti.l

Hikayesi, oyuncu kadrosu, büyülü set ortamı ile çok ilgi çekmesi muhtemel olan Güzel Aşklar Diyarı dizisi, muhtemelen Eylül ayı ile birlikte izleyicilerle buluşacak.

Kapadokya’nın yanı sıra Karadeniz Bölgesi ve Diyarbakır’da da çekimleri yapılacak olan dizi, hikayesi ile olduğu kadar mekanları ile de adından söz ettirecek.

Dizi, Kapadokya’nın en köklü ailelerinden biri olan Alaca ailesinin gizemli ve entrika dolu hikayesini, iki yabancının büyük aşkı eşliğinde anlatıyor. Dizide, Deniz’in (Özgü Kaya) sürpriz gelişi ile birlikte aile içindeki dengeler tümüyle değişiyor.