Ana sayfa Dizi Fragmanları İkimizin Sırrı dizisi son avantajını da kaybetti, artık işi çok zor!

İkimizin Sırrı dizisi son avantajını da kaybetti, artık işi çok zor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz ekranında başlayan atv’nin dram dizisi İkimizin Sırrı, Pazar akşamları yayınlanıyor. Leyla Feray ile Aras Aydın ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin dün akşam beşinci bölümü yayınlandı.

Hikayesi ile dikkat çeken ve oyuncu performansları da gayet iyi olun dizinin reytingleri ise tatmin etmiyor. Atv’nin çok daha iyi reytingler beklediği dizi dün akşam yayınlanan bölümü ile biraz reytinglerde çıkış yaşadı. Ancak bunun yeni rakipler karşısında çok da işe yaramayacağı ortada.

12 Eylül Pazar akşamı İkimizin Sırrı dizisi 6. yeni bölümü ile ekranda olacak. Ancak bu sefer rakip bir dizinin olmaması durumu değişecek. Pazar akşamı hem Show TV ekranında İçimizden Biri dizisi başlıyor hem de Fox TV’nin Uzak Şehrin Masalı, ilk bölümü ile ekrana geliyor.

Teşkilat’ın da önümüzdeki süreçte işin içine katılması ile birlikte pazar rekabeti çok sert geçecek. atv’nin İkimizin Sırrı dizisi aldığı düşük reytingler ile yoluna devam etmekte zorlanacaktır.

Dün akşam dizi tüm kişilerde günü dördüncü sırada bitirdi ve AB ile ABC1’de ise üçüncülük elde etti. Sıralama bakımında iyi gibi görünse de reyting oranları bir hayli düşük. Bu durum önümüzdeki haftadan itibaren atv için büyük bir sorunun başlangıcı olarak gözüküyor.

İşte 12 Eylül Pazar günü yayınlanacak olan İkimizin Sırrı dizisi 6. bölüm fragmanı: