Ana sayfa Dizi Haberleri İlayda Alişan nasıl olur da bir yaz dizisini kabul eder? Cevap, Cemre Baysel örneğinde gizli!

İlayda Alişan nasıl olur da bir yaz dizisini kabul eder? Cevap, Cemre Baysel örneğinde gizli!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – 1996 yılında İstanbul’da dünyaya gelen İlayda Alişan, kariyer basamaklarını hızlı çıkan genç kadın oyunculardan birisi oldu. Hem yetenekleri hem de güzelliği ile hayranlarının övgülerde bulunduğu oyuncu, 2011 yılından bu yana setlerde etkili bir kariyere imza koydu…

Bir Çocuk Sevdim dizisiyle başlayan süreçte çok önemli dizilerde izlediğimiz oyuncu, şimdi de Bir Yaz Dizisi isimli romantik komedi hikayesinin başrolü olacak. Kanal D’de yayınlanacak olan dizi için Burak Yörük’ün de erkek başrol olarak belirlendiği ortaya çıktı.

Benim Adım Gültepe, Bana Sevmeyi Anlat, Rüya, Hakan Muhafız, Şampiyon, Terapist, Çukur, Masumiyet, Kırmızı Oda isimli dizilerde izlediğimiz oyuncu büyük bir oyunculuk sınavından başarıyla çıktı…

Çukur dizisindeki Akşın karakteri ile akıllara yazılan oyuncu, duygu yoğunluğu güçlü olan rollerde yer aldığı için de hayranları bir yaz dizisini kabul etmesini pek de anlayamadı. Bazı takipçileri oyuncunun hatalı bir karar verdiğini düşünüyor. “Yaz dizisi sana ne katacak ki” diye yorum bırakan İlayda Alişan hayranları, Cemre Baysel örneğini ortaya koyuyor.

İlayda Alişan nasıl olur da bir yaz dizisini kabul eder? Cevap, Cemre Baysel örneğinde gizli! 8

Baht Oyunu isimli romantik komedi dizisiyle geçen sezon Kanal D ekranında yer alan Cemre Baysel, 2014 yılından bu yana setlerde yer alıyor. Yeşil Deniz, İsimsizler, Payitaht Abdülhamid, Elimi Bırakma, Ramo ve Sol Yanım isimli dram ağırlıklı yapımlarla kariyerinde öne çıkan Cemre Baysel, geçen yıl bir ilke imza attı.

Baht Oyunu ile bir romantik komedide yer alan, yaz dizisiyle bir ilki gerçekleştiren oyuncu, hayranlarına bu konuda da çok başarılı olabileceğini gösterdi. Baht Oyunu dizisi yurt dışında da büyük ilgi gören bir yapım oldu.

İlayda Alişan nasıl olur da bir yaz dizisini kabul eder? Cevap, Cemre Baysel örneğinde gizli! 9

Türk dizilerinde dram ağırlıkta ve romantik komediler de kısa dönemlik ve daha az önemli olarak görülüyor… Ancak yurt dışında böyle değil. Türk dizileri arasında romantik komediler yurt dışına en kolay satılan yapımlar olarak öne çıkıyor.

Cemre Baysel de birçok yabancı dizi hayranını Baht Oyunu dizisi sayesinde kendisine çekti. Şimdi de benzer bir durumu İlayda Alişan yaşayacaktır.

Şimdiye kadar etkili dram rollerinde izlediğimiz İlayda Alişan için de Bir Yaz Dizisi isimli proje bir ilk olmanın yanı sıra, yurt dışında tanınması noktasında önemli sonuçlar doğurabilir. Ayrıca oyuncu kendisini bir romantik komedi dizisinde de denemiş olacaktır. Bu kazanımların oyuncunun kariyeri açısından yeni bir açılım olduğu da ortada…