Ana sayfa Dizi Haberleri İlhan Şen ve Burak Yörük, başarılarının karşılığını yeni diziyle aldı!

İlhan Şen ve Burak Yörük, başarılarının karşılığını yeni diziyle aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Son dönemde dikkat çeken, başarılı performansları ile gelecek vaat eden iki isim var… Bunlardan birisi Seni Çok Bekledim dizisinde Erol karakterine hayat veren İlhan Şen ile, Baraj isimli dizide Tarık olarak izlediğimiz Burak Yörük.

Her iki genç oyuncu da rollerin altından kalktı. İyi performanslar ortaya koydu ve hayranlarını hızlı bir şekilde artırıyor. İki genç oyuncu önemli bir çıkış yaşıyor ve bu süreçte yeni bir dizi anlaşması yaptıkları da ortaya çıktı. İlhan Şen ve Burak Yörük ikilisi aynı dizide buluşuyor.

İki genç ve başarılı ismin aynı dizide buluşması hayranlarını da mutlu etti. Son dönemde karakterin hissini izleyiciye verme konusunda oldukça başarılı işler yapan, karakter ile bütünleşerek inandırıcı kılan iki genç oyuncu şimdi de yeni romantik komedi dizisiyle geliyor. İkili ciddi rollerden sonra şimdi de romantik komedi hikayesinde faklı yönlerini sergileyecek.

Fox TV için hazırlıkları süren ve Haziran ayında çekimlerin başlaması beklenen dizi bir Güney Kore yapımından uyarlanıyor… Dizide Burcu Özberk ve Melisa Döngel de bulunacak.

İlhan Şen ve Burak Yörük, başarılı projelerle son dönemde göz önünde bulunuyor. Yeni romantik komedi dizisinin de kariyerlerinde yükseliş sağlaması şaşırtıcı olmayacaktır. Karakterler ile bütünleşme konusunda başarılarına sergiledikçe iki ismin kariyer yükselişinin de ne kadar hızlı olacağına şahitlik edeceğiz.