Ana sayfa Sosyal Medya İlhan Şen ve İrem Helvacıoğlu’nun dostluğu bir başka!

İlhan Şen ve İrem Helvacıoğlu’nun dostluğu bir başka!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İki genç oyuncu İrem Helvacıoğlu ile İlhan Şen, son yıllarda öne çıkan projelerde yer aldı. Sen Anlat Karadeniz ile parlayan İrem Helvacıoğlu, şu anda Baş Belası isimli dizide rol alıyor.

İlhan Şen ise Aşk Mantık İntikam dizisiyle çok iyi bir çıkış yakaladı. Burcu Özberk ile partner olan İlhan Şen, etkili oyunculuğu ile hayran kitlesini de artırmayı sürdürüyor.

İrem Helvacıoğlu ile İlhan Şen ikilisinin dostluğu da çok dikkat çekiyor. Seni Çok Bekledim isimli dizide birlikte rol alan ikili, 13 bölümlük hikaye için sette tanıştı ve çok iyi bir dostluk ortamı oluşturdu.

Bu diziden sonra da görüşmeye devam eden ikili, birlikte keyifli vakit geçiriyor. Zayıflığı ile dikkat çeken İrem Helvacıoğlu, işlerden vakit ayırıp bir araya geldiklerini söyledi. Oyuncu, “İlhan ile beraber bir iş bitirdik ve birbirimizi çok seviyoruz. O yüzden bir araya gelmeyi konuşuyoruz ama denk getiremedik. Çünkü ikimiz de çok yoğun çalışıyoruz” dedi.

Sokakta görüntülenen ikili iki farklı dizide rol aldıkları için görüşmek için fırsat bulmakta zorlanıyor. Uzun süredir görüşemeyen ikiliye aralarında bir aşk dedikodusu çıkabileceği uyarısı yapılınca İrem Helvacıoğlu şöyle konuştu: “İkimizin de ayrı ilişkileri var. Ama çok yakın arkadaşız.”

Tatil yapamadığını anlatan Helvacıoğlu, “Tatilimiz hiç olmadığı için, size tatille ilgili bir şey anlatamayacağım. Maalesef tatilsiz bir zaman geçirdik. Setlerdeki boşluklarda arkadaşlarımızla vakit geçiriyoruz” dedi.