Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zayıflığı ile dikkat çeken İrem Helvacıoğlu’na İlhan Şen’in iltifatı hoş oldu!

Zayıflığı ile dikkat çeken İrem Helvacıoğlu’na İlhan Şen’in iltifatı hoş oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Seni Çok Bekledim isimli Star TV dizisinde tanışan iki ünlü oyuncu, sette iyi bir dostluk ortamı oluşturdu. Dizinin bitiminden sonra da görüşmeye devam eden İrem Helvacıoğlu ile İlhan Şen, yoğun bir set programı yaşıyor.

Baş Belası dizisinde izlediğimiz İrem Helvacıoğlu, görüşememekten yakındı. Aşk Mantık İntikam isimli romantik komedide başrolde yer alan İlhan Şen de yoğun programı olduğu için zaman yaratmakta sıkıntı yaşadıklarını söyledi.

Dizi setinde başlayan dostluklarını sürdüren ikili, çok iyi anlaştığını ve çok iyi arkadaş olduklarını belirtiyor… Sokakta görüntülenen ikili dizi setlerinde boşluk yarattıkları için buluşabildi…

Zayıflığı ile dikkat çeken İrem Helvacıoğlu'na İlhan Şen'in iltifatı hoş oldu! 8

İrem Helvacıoğlu’nun aşırı zayıf görüntüsü de dikkatlerden kaçmadı. Kendisini çok zayıf olarak görmediğini, kilosunun normal olduğunu belirten oyuncu, şöyle konuştu:

“Ben gerçekten anlamıyorum. Yiyorum ama galiba herkese göre yemiyorum. Abur cuburum yok. Gayet besleniyorum.”

Zayıflığı ile dikkat çeken İrem Helvacıoğlu'na İlhan Şen'in iltifatı hoş oldu! 9

İlhan Şen de arkadaşına güzel bir iltifatta bulunarak, “Giderek güzelleşiyor” diye konuştu. İşlerinin yoğunluğundan bahseden Şen, başka bir günlük aktivitelerinin olmadığını söyledi.