Ana sayfa Dizi Haberleri IMDb en popüler Türk oyuncular listesinde Esra Bilgiç ile Cansu Dere başarısı göz kamaştırıyor!

IMDb en popüler Türk oyuncular listesinde Esra Bilgiç ile Cansu Dere başarısı göz kamaştırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncularla ilgili sunduğu bilgiler ile dünyadaki tüm oyuncular için bilgi bankası olarak nitelendirilen IMDb’nin yaptığı en popüler Türk oyuncular listesinin başında Esra Bilgiç bulunuyor.

En son Kanunsuz Topraklar isimli diziyle hayranlarının karşısına çıkan Esra Bilgiç, 1992 yılında Ankara’da dünyaya geldi ve kariyerine 2014 yılında Diriliş Ertuğrul dizisi ile başladı. Dünyaya yayılan bu etkili dizide 4 yıl boyunca başarılı şekilde Halime Hatun karakterini canlandıran ünlü oyuncu, bu şekilde geniş bir hayran kitlesine kavuştu.

IMDb en popüler Türk oyuncular listesinde Esra Bilgiç ile Cansu Dere başarısı göz kamaştırıyor! 9

Bir Umut Yeter, Ramo ve son olarak da Kanunsuz Topraklar dizilerinde yer alan oyuncu hem yetenekleri hem güzelliği hem de son yıllarda yurt dışında çok büyük bir kitleyi etkilemesi ile hep gündemde kaldı. IMDb’nin en popüler Türk oyuncular listesinde Esra Bilgiç, çok büyük bir atak yaparak birinciliğe yükseldi.

İkinci sırada ise yine önemli bir atak yapan, en son Sadakatsiz dizisinde başrolde yer alan Cansu Dere bulunuyor. Ezel dizisiyle hayranlarının aklından çıkmayan oyuncu, ayrıca Anne isimli dizi projesiyle de çok konuşulmuştu.

Yurt dışında da dizileri sayesinde geniş bir hayran kitlesine ulaşan Cansu Dere, sıralamada yine çok büyük bir sıçrama yaparak ikinciliği elde etti.

IMDb en popüler Türk oyuncular listesinde Esra Bilgiç ile Cansu Dere başarısı göz kamaştırıyor! 10

Listenin Üçüncü sırasında yer alan Can Yaman ise son dönemde yaşadığı büyük düşüş ile dikkatlerden kaçmıyor. Türkiye’de en son Bay Yanlış dizisinde rol alan Can Yaman, 2 yıla yakın süredir kariyerini İtalya’da sürdürüyor ve en son Viola come il mare isimli diziyle İtalyan izleyicisinin karşısına çıktı. Oyuncu şimdilerde Disney Plus’ta yayınlanacak olan El Turco dizisine hazırlanıyor.

IMDb’nin en popüler Türk oyuncular listesinde ilk 10 içinde yer alan isimler büyük dikkat çekiyor. Bu isimler arasında bazıları çok büyük ataklar yaparak sıralamada ilk 10 içine girmeyi başardı.

Örneğin Şebnem Hassanisaughi bu isimlerden birisi ve listede dördüncü olarak bulunuyor. Beşinci sırada en son Disney Plus’ta Kaçış isimli diziyle büyük çıkış yapan Engin Akyürek bulunuyor.

Listenin altıncı sırasında Gülçin Santırcıoğlu yine etkili bir çıkış ile dikkat çekerken, Zeytin Ağacı ile çok konuşulan Tuba Büyüküstün de yedinci oldu.

Yalı Çapkını dizisiyle büyük patlama yapan Afra Saraçoğlu’nun sekizinci olduğu listede, dokuzuncu sırada Andropoz isimli dizisiyle konuşulan Engin Günaydın ve onuncu sırada ise yeni dizisi henüz netleşmeyen Hande Erçel bulunuyor.

IMDb en popüler Türk oyuncular listesinde son güncellemenin 17 Ekim tarihinde yapıldığını da hatırlatalım.

IMDb en popüler Türk oyuncular listesinde Esra Bilgiç ile Cansu Dere başarısı göz kamaştırıyor! 11