Ana sayfa Dizi Haberleri İnci Taneleri dizisinde hikaye güçlü ve her şey yolunda gidiyor!

İnci Taneleri dizisinde hikaye güçlü ve her şey yolunda gidiyor!

tarafından ker_def

Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri, bu hafta yayınlanan dokuzuncu bölümü ile yine milyonları ekrana kilitledi.

İnci Taneleri’nin dokuzuncu bölümü yine izleyicinin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Duygusal sahneleri ile dikkat çeken bölüm üç kategoride de yüksek izlenme rakamlarına ulaşarak reytinglerin zirvesine oturdu. AB ve ABC1 kategorilerinde geçen haftaya göre izleyici artışı yaşandı. Tüm kişiler kategorisinde ise biraz düşüş yaşansa da yine de reytingler çok iyi geldi. Dizinin perşembe akşamını bir kez daha tüm izleyici gruplarında birincilikle bitirdiğini görmekteyiz.

Çarpıcı diyalogları ve dram sahneleri ile ekrana gelen bölüm reytinglerin yanı sıra; sosyal medyada da TT listelerinde yer aldı. Dizinin her bölümünün sosyal medyada büyük bir etkisinin olduğunu söylemek gerekiyor.

BKM imzalı yapımın güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

“Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri” yeni bölümleri ile her perşembe akşamı Kanal D’de ekrana gelecek. Kanal D ekranında her perşembe akşamı yayınlanan İnci Taneleri’nin son bölümü yine gündem oldu.

İnci Taneleri dizisinin 9. bölümünde yaşananlar da dikkat çekiciydi. Azem’in oğlunu kurtardığı dakikalarda, Dilber’in oğlunun eşi Zahir tarafından kaçırıldığını öğrenince ettiği feryat geceye damga vurdu.

Azem (Yılmaz Erdoğan) oğlu Cihan (Kubilay Aka) ile eşi Hande’nin mezarlığına gitti. Azem’in karısının mezarı başında “Sana verdiğim sözün yarısını tuttum, geriye kaldı elmamızın diğer yarısı…” sözleri izleyicilerin yüreğine dokundu.

Azem ve Cihan’ı uzaktan izleyen kadının kim olduğu ise merak uyandırdı.

Özgür babasına annesini onun öldürmediğini ispat edene kadar onu görmek istemediğini söyledi. Azem de “Ne olursa olsun, ben kızımı bulacağım. Ondan sonra verecek bir selamın olursa görüşürüz” dedi.