Ana sayfa Dizi Haberleri İnsanlık Suçu dizisi Kanal D için büyük umut oldu!

İnsanlık Suçu dizisi Kanal D için büyük umut oldu!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Kanal D bu sezon diziler konusunuda bir hayli şanssız… Rakipleri Star TV ve Fox TV, başarılı yeni yapımlarla fark yaratmaya devam ederken, Kanal D ise dizi tutturma konusunda bu sezon bir hayli sıkıntı yaşamakta…

Son olarak Kızlarım İçin dizisini de yayından kaldırma kararı alan Kanal D, Meryem dizisinin de ömrünü tamamlamasının sıkıntısını yaşıyor. Henüz Meryem dizisi için net bir karar olmasa da dizinin final yapması çok da uzak sayılmaz…

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisini izleyiciler gibi Kanal D’de büyük bir heyecanla bekliyor. Zira bu dizi ile kanal yüksek reyting beklentisini karşılayabilir… Bunun yanı sıra yeni bir dizi daha Kanal D ekranında yayınlanmak için hazırlanıyor.

Pastel Film’in yeni projesinin adı İnsanlık Suçu… An American Tagedy romanından uyarlanan bir dizi olacak… Daha önce aynı romandan uyarlanan A Place in the Sun filmi 1951 yılında 6 dalda Oscar kazanmıştı.

Can Sinan’ın uyarlamasını yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda Barış Yöş oturuyor…

Adana’da çekimlerine başlanan dizide önemli isimler bulunuyor. Gizem Karaca, Melike İpek Yalova, Kaan Yıldırım, Deniz Uğur, Ahmet Mümtaz Taylan, Serkay Tütüncü bu isimlerden bazıları..

Dizinin tutması Kanal D için büyük moral olacak… Son dönemde diziler konusundaki şansızlığını kırmak zorunda olan kanal, yeni projeler için de çalışmalarını sürdürüyor.