Ana sayfa Dizi Arşivi İnsanlık Suçu Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

İnsanlık Suçu Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – İnsanlık Suçu, Pastel Film imzalı, yönetmenliğini Reyhan Peker ile Ozan Uzunoğlu’nun yaptığı, senaryosunu Vilmer Özçınar ile Nalan Merter Savaş’ın birlikte kaleme aldığı dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Kanal D’de yayınlanan dizinin aldığı düşük reytinglerden dolayı ekran ömrü uzun sürmedi.

Kaan Yıldırım, Gizem Karaca, Melike İpek Yalova gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan dizi, hikayesi ile dikkat çekmiş olsa da iyi reytingler alamadığı için kısa sürdü. Sadece 8 bölüm süren dizide güçlü bir oyuncu kadrosu buluşmuştu.

İnsanlık Suçu Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 9

KÜNYE:
Kanal: Kanal D
Yapımcı: Pastel Film
Türü: Dram
Yayın Tarihi: 31 Mart 2018- 19 Mayıs 2018
Mekan: Adana- İstanbul
Süresi: 140 dakika
Müzik: Sound
Başrol: Kaan Yıldırım, Gizem Karaca, Melike İpek Yalova, Laçin Ceylan, Deniz Uğur, Serkay Tütüncü, Ahmet Mümtaz Taylan.
Oyuncular: Müşerref Göksever, Cankat Aydos, Ayşe Akın, Oğuz Öztekin, Müşerref Göksever, Cansu Dağdelen, Dursun Poyraz Saygılı, Özcan Varaylı, Nilüfer Kılıçarslan, Necmiye Demir, Reyhan İlhan, Funda İlhan, Cem Zeynel Kılıç, Sema Çeyrekbaşı, Gökhan Mete, Ozan Güler.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Yayınlandığı dönemde dizinin sosyal medya hesapları da aktif olarak kullanıldı. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşıldı.

Twitter: https://twitter.com/insanliksucu_
Instagram: https://www.instagram.com/insanliksucu_/
Facebook: https://www.facebook.com/insanliksucudizisii/
Resmi internet sayfası: https://www.kanald.com.tr/insanlik-sucu

TÜM HABERLER:

İnsanlık Suçu dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz. Tüm haberleri okumak için tıklayın… 

GENEL İZLENİM:

Adana’dan İstanbul’a gelen ve geçmişiyle, ailesiyle hesaplaşan Cemal’in hikayesinin anlatıldığı İnsanlık Suçu dizisi deneyimli oyuncu kadrosuyla ekranlara iddialı bir giriş yapsa da beklenen reytingi alamadı ve yayınlandığı Kanal D tarafından apar topar final kararı alındı. 8. Bölümü ile sonlandırılan dizinin final sahnesi de izleyicisini tatmin etmedi. İzleyenler sosyal medyada yaptıkları yorumlarla dizinin aniden bitirilmesine tepki gösterdi.

İnsanlık Suçu Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

HİKAYESİ:

Adana’nın yoksul mahallelerinden birinde yaşayan Cemal, garsonluk yaparak tüm ailesine bakmaya çalışmaktadır. Hep bir çıkış yolu arayan Cemal’in çaresizliği ağır hasta babasının ölümüyle daha da büyümüştür. Bu acı olayın hayatını kökünden değiştireceğinin ise henüz farkında değildir. Babası son nefesini vermeden önce Cemal’e İstanbul’da zengin bir amcası olduğunu söylemiştir. Varlıklı bir akrabası olduğunu öğrenmek sefalet içinde büyüyen Cemal’i derinden sarsar.

Ülkenin sayılı iş adamlarından olan amcası Sami Gökdemir’in ortaya çıkıp, yeğenine sahip oldukları zenginlikten pay vaat etmesiyle Cemal’in aklı iyice karışır. Annesi Hülya, yılların verdiği husumet ve geçmişin kapanmayan yaraları nedeniyle oğlunu Sami’den ve çevresinden uzak tutmak ister. Ancak Cemal’in yaşamı çoktan geri dönülmez bir yola girmiştir. Annesinin tüm engel olma çabalarına rağmen kaderinden kaçamayan Cemal, amcasının teklifini kabul etmeye mecbur kalacaktır.

İstanbul’da yepyeni bir dünyaya adım atan Cemal, Gökdemir ailesine kendini kabul ettirmeye çabalarken kuzeniyle nişanlı olan Suna’ya âşık olmaktan da kendini alıkoyamayacak ve kendini bambaşka hayallere kaptıracaktır. Ne var ki peşini bırakmayan günahları onun umutlarını kısa sürede paramparça etmeye yetecektir. Cemal’in önünde artık sonu belirsiz, çetin bir yolculuk başlamıştır.

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)
Kaan Yıldırım (Cemal Gökdemir)
Gizem Karaca (Suna Değirmenci)
Melike İpek Yalova (Cevher Akışık)
Laçin Ceylan (Hülya Gökdemir)
Deniz Uğur (Emel Gökdemir)
Serkay Tütüncü (Gökhan Gökdemir)
Ahmet Mümtaz Taylan (Sami Gökdemir)
Müşerref Göksever (Gül)
Cankat Aydos (Selim)
Ayşe Akın
Oğuz Öztekin
Müşerref Göksever (Gül)
Cansu Dağdelen (Esra Gökdemir)
Dursun Poyraz Saygılı
Özcan Varaylı
Nilüfer Kılıçarslan
Necmiye Demir
Reyhan İlhan
Funda İlhan (Cavidan)
Cem Zeynel Kılıç (Sabri)
Sema Çeyrekbaşı
Gökhan Mete (Bekçi)
Ozan Güler

İnsanlık Suçu Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

MEKANLAR:

İnsanlık Suçu dizisinin çekimleri hikayenin gidişatından dolayı Adana’da başladı. Dizi seti ilerleyen bölümlerde İstanbul’a taşındı.

JENERİK:

İnsanlık Suçu dizisinin müzikleri Sound imzasını taşıyor. Dizinin jenerik müziği ise, sözleri Yusuf Hayaloğlu’na müziği Ahmet Kaya’ya ait olan ‘Beni Vur’ şarkısı. Sevilen şarkıyı Deniz Tekin seslendiriyor.

Jenerik Müziği

FRAGMANLAR:

İnsanlık Suçu dizisinden ilk fragman Kanal D’nin ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2018 yılının Mart ayında yayınlandı. İlk görüntüler izleyide merak uyandırırken aynı zamanda büyük beğeni topladı.

İlk Tanıtım:

TÜM BÖLÜMLER:

İnsanlık Suçu dizisi, 31 Mart 2018 tarihinde Kanal D ekranlarında izleyici ile buluştu. Beklenen ilgiyi görmeyen dizi, aldığı düşük reytingler sonucu 19 Mayıs 2018 tarihinde yayınlanan 8. bölümü ile final yaparak ekranlara veda etti.

İnsanlık Suçu dizisinin tüm bölümlerini Kanal D’nin internet sayfasından izleyebilirsiniz. İzlemek için lütfen tıklayınız…

DİZİ MÜZİKLERİ – KLİPLER:

İnsanlık Suçu dizisinin sahnelerinden etkileyici klipler de yayınlandığı dönemde youtube kanalından paylaşıldı. Aşağıda bu video klipleri bulabilirsiniz:

Ey İstanbul/ Ozbi

ETKİLEYİCİ SAHNELER

İnsanlık Suçu dizisinin etkileyici sahnelerinden bazılarını aşağıda izleyebilirsiniz;

Sen Benim Oğlumsun!

Gökhan’ın Karanlık Yüzü Ortaya Çıktı!

DNA Testinden Çıkan Sürpriz Sonuç!

Suna’dan Şok Eden Otel Odası Baskını!

Gökhan ve Cemal Yumruk Yumruğa!

Suna, Kalbi ve Aklı Arasında Kalıyor!

Daha Yeni Başlıyorum!