Ana sayfa Sosyal Medya Farah Zeynep Abdullah anneannesine ne kadar da benziyor? Kız halaya çekermiş sözü Aslı Enver’in yeğeniyle de görülüyor!

Farah Zeynep Abdullah anneannesine ne kadar da benziyor? Kız halaya çekermiş sözü Aslı Enver’in yeğeniyle de görülüyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – İki ünlü oyuncunun yaptıkları instagram paylaşımları, takipçilerinin dikkatini çekti. Bu isimlerden birisi, şu anda Masumlar Apartmanı dizisiyle ekranlara gelen Farah Zeynep Abdullah. Oyuncu, dizide canlandırdığı İnci karakteri ile ekranda. Başarılı oyunculuğu ile beğeni toplayan Abdullah, ilk kez Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle tanınmıştı.

Rol aldığı yapımlardaki performansıyla takdir toplayan Abdullah, İnci karakteriyle de yine hayranlarının, sevenlerinin takibinde. Aynı zamanda enerjik ve eğlenceli kişiliğiyle de sosyal medyada da takip ediliyor.

Farah Zeynep Abdullah, isminden de anlaşıldığı gibi Arap bir babanın kızı. Annesi Boşnak kökenli olan oyuncu, hayatının bir dönemini İngiltere’de geçirdi. Abdullah’ın çok sevdiği anneannesi ile zaman zaman video ve fotoğraflarını da sosyal medya hesabını takip edenler görüyor.

Farah Zeynep Abdullah, son olarak yine anneannesini ziyaret ettiği gün aşağıdaki paylaşımları yaptı. Kendisine şapka ören anneannesi ile poz verdi oyuncu.

Farah Zeynep Abdullah anneannesine ne kadar da benziyor? Kız halaya çekermiş sözü Aslı Enver'in yeğeniyle de görülüyor! 11

Oyuncu, anneannesi Saadet Demiriz’in dizide Esra’yı oynayan Esra Ruşan ve arkadaşı Ayça Derin Karabulut içinde şapka ısmarlıyor. Bu arada keyifli anlarını paylaşan oyuncunun, anneannesine de çok benzediği görülmekte….

Farah Zeynep Abdullah anneannesine ne kadar da benziyor? Kız halaya çekermiş sözü Aslı Enver'in yeğeniyle de görülüyor! 12

Aslı Enver ise ekranlara son olarak Babil dizisiyle gelmişti. Oyuncu, İstanbullu Gelin’de oynadığı Süreyya ile hafızalara bir kez daha kazınırken, uzun bir aranın ardından Babil’de oynadı ama dizi 20. bölümde final yaptı.

Aslı Enver, şu sıralar evinde bol bol dinleniyor. Oyuncu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da takipçilerini sevindiriyor.

Son yaptığı paylaşımlardan birinde ise yeğeni Liya’nın bir fotoğrafını yayınladı oyuncu. Enver’in abisi Akın Enver’in kızı Liya’nın halasına olan benzerliği ise dikkat çekiyor.

Meksikada yaşayan ve María Isabel Barriga Ortega ile evli olan Enver’in yeğeni Liya, büyüdükçe halası ile benzerliği de daha çok ortaya çıkıyor.

Aslı Enver sarışın olmasına karşılık yine de Liya’nın yüz hatlarının, gülüşünün benzerliği de dikkat çekici.

Farah Zeynep Abdullah anneannesine ne kadar da benziyor? Kız halaya çekermiş sözü Aslı Enver'in yeğeniyle de görülüyor! 13

Aşağıda Aslı Enver’in bebekliğini görüyorsunuz. Liya’nın göz şekli, bakışları, burnu, dudakları da halası ile benzerlik gösteriyor…

Farah Zeynep Abdullah anneannesine ne kadar da benziyor? Kız halaya çekermiş sözü Aslı Enver'in yeğeniyle de görülüyor! 14

Bu da Enver’in çocukluğundaki bir başka fotoğrafı. Liya’nın fotoğrafı ile karşılaştırdığınızda bakalım siz de aynı kanıda mı olacaksınız?

Farah Zeynep Abdullah anneannesine ne kadar da benziyor? Kız halaya çekermiş sözü Aslı Enver'in yeğeniyle de görülüyor! 15