Ana sayfa Sosyal Medya İrem Helvacıoğlu, arkadaşı Yasemin Sakallıoğlu’na büyük övgülerde bulundu!

İrem Helvacıoğlu, arkadaşı Yasemin Sakallıoğlu’na büyük övgülerde bulundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arkadaşı Yasemin Sakallıoğlu’nun da yer aldığı gösteriyi izleyen İrem Helvacıoğlu, sosyal medyada yaptığı videoları eğlenerek izlediği arkadaşı ile gurur duyduğunu ifade etti.

Oyuncu, arkadaşını çok yetenekli bulduğunu ve onun yükselişini görmekten de çok mutlu olduğunu ve daima da yanında yer alacağını söyledi.

İrem Helvacıoğlu, “Çok uzun bir süredir videolarını seyredip, çok güldüğüm ve çok eğlendiğim birinin hayallerini bana anlatıp, bunu gerçekleştirmiş olması çok güzel. Gurur duyuyorum. Gerçekten hem çok cesur hem çok güzel yürekli hem çok güçlü, çok yetenekli bir arkadaşım” ifadelerini kullandı.

Yasemin Sakallıoğlu’nu sanat yolculuğunda desteklemeye devam edeceğini anlatan İrem Helvacıoğlu, arkadaşını övmediğini, olan neyse, hissettiği neyse onu anlatmaya çalıştığını ifade etti.

İrem Helvacıoğlu, arkadaşı Yasemin Sakallıoğlu'na büyük övgülerde bulundu! 7

22 Nisan 1988 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Yasemin Sakallıoğlu, sosyal medyada yayınladığı komik videolarla tanındı. Daha sonra Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Lütfiye karakteri ile dikkatleri çeken oyuncu, tek kişilki gösterileri ile de ününü pekiştirdi.

Yasemin Sakallıoğlu ayrıca Jet Sosyete isimli dizideki Kumsal karakteri ile de büyük dikkat çekti. Oyuncu ayrıca sinema filmi tecrübesi de yaşadı.