Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yasemin Sakallıoğlu, sezonun en başarılı dizisine konuk oldu!

Yasemin Sakallıoğlu, sezonun en başarılı dizisine konuk oldu!

tarafından ker_def

Show TV’nin MF Yapım imzalı dizisi ‘Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?’a sürpriz bir isim konuk oluyor. 2023-2024 sezonunun en başarılı dizisi olarak öne çıkan Bahar projesi, elde ettiği çift haneli reytingler ile muhteşem bir performans ortaya koyuyor. Dizinin hikayesi kadar, oyuncu seçiminde bu başarıda etkili olduğunu ifade edebiliriz.

Başarılı komedyen Yasemin Sakallıoğlu, yayınlandığı günden itibaren seyircinin gönlünde taht kuran dizinin 11. bölümünde izleyiciyle buluşacak ve Peran Vakıf Hastanesi doktorlarının gönüllü olarak çalışmaya gittiği köyün muhtarı Hasibe karakterine hayat verecek.

Neslihan Yeşilyurt’un yönetmen koltuğunda yer aldığı, senaryosunu Ayça Üzüm’ün kaleme aldığı, MF Yapım imzalı dizinin kadrosunda şu isimler bulunuyor: “Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp, Uygar Özçelik ve Hatice Aslan.”

Her şeye rağmen yeniden başlamanın mümkün olduğunu hatırlatacak olan “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” yeni bölümüyle Salı saat 20.00’de Show TV’de!