Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yasemin Sakallıoğlu, gösterisiyle hayranlarını bir kez daha mest etti

Yasemin Sakallıoğlu, gösterisiyle hayranlarını bir kez daha mest etti

tarafından ker_def

Yasemin Sakallıoğlu, 4 sezondur kapalı gişe sahnelediği “Doğru Koca Nasıl Seçilir?” isimli gösterisiyle dediğini yaptı ve Ülker Sports Arena’da rekor kırdı. Aynı anda ilk kez böyle bir kalabalığın karşısına çıkan Sakallıoğlu en büyük hayallerinden birini daha gerçekleştirdi.

Gösterisine 35 kadın dansçı ile alevler içerisinde başlayan Yasemin Sakallıoğlu, Ülker Sports Arena’da unutulmaz bir şov gerçekleştirdi.

BKM Organizasyonu ile Ülker Sports Arena’daki ilk stand-up gösterisini sergileyen Yasemin Sakallıoğlu’nun gösterisinin öncesinde seyirciler kapıda uzun bir kuyruk oluşturdu. Seyircilerine kahkaha şöleni yaşatan Sakallıoğlu hazırladığı sürprizlerle kendisine hayran bıraktı.

ARENADA KAHKAHALAR YANKILANDI

Ülker Sports Arena’yı hıncahınç dolduran seyirciler arasında Oktay Kaynarca, Uraz Kaygılaroğlu, Reynmen, Rabia Soytürk, Esat Yontuç, Başak Parlak, Meriç Keskin, Baturay Özdemir, Ece Yörenç, Pınar Sabancı, Murat Genç, Özlem Gürses de Yasemin Sakallıoğlu’nu izlemek için yerini aldı.

Şovunda ve sosyal medyasında sık sık bahsettiği ve üzerinden espriler hazırladığı ailesi de Sakallıoğlu’nu sahnede ilk kez izledi. Gösteri boyunca seyircilerin kahkahaları arenada yankılandı. Gösteri bitiminde ise Sakallıoğlu dakikalarca ayakta alkışlandı.