Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Akyürek ile Kaçış dizisi İrem Helvacıoğlu’nu çok heyecanlandırdı!

Engin Akyürek ile Kaçış dizisi İrem Helvacıoğlu’nu çok heyecanlandırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, geçtiğimiz sezon Seni Çok Bekledim isimli dizinin 13 bölüm sürmesinin şanssızlığını yaşadı. Yaz döneminde ise Baş Belası isimli dizi yine kısa süreli oldu… Oyuncu şimdilerde yeni projesi Kaçış’a hazırlanıyor. İrem Helvacıoğlu, yakın zamanda çekimleri başlayacak olan Kaçış isimli dizide yer alacak.

Engin Akyürek’e ait bir hikayenin senaryolaştırıldığı dijital dizide, iki savaş muhabirinin yaşadıklarını izleyeceksiniz. Engin Akyürek ile İrem Helvacıoğlu ikilisinin başrolde buluşması heyecanı iyice artırdı.

İrem Helvacıoğlu, dizi hakkında fazla bir detay veremeyeceğini belirtti. Engin Akyürek ile partner olmanın mutluluğunu yaşayan oyuncu, “Bir gazetecinin yaşadıkları maceralar” olarak hikayeyi özetledi.

Çok heyecanlı olduğunu ifade eden İrem Helvacıoğlu, Kaçış dizisinin çok güzel bir proje olacağına inandığını da ifade etti.

Engin Akyürek ile Kaçış dizisi İrem Helvacıoğlu'nu çok heyecanlandırdı! 5

Ünlü oyuncu, “İyi bir şeyin içindeyim. Çok az süre sonra başlayacağız. Başlamak için sabırsızlanıyorum. Güzel bir şey olacağına eminim. İçimde bu var” diye konuştu.

Okuma provalarına başladıklarını anlatan oyuncu, ekip ile çok güzel bir enerji yakaladıklarını anlattı.

Oyuncu, “Enerji güzel geliyor ve sahaya çıktığımızda rahat olmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Daha hazırlıklı ve ne yapmamız gerektiğini emin adımlarla ilerleyecek kıvama getiriyoruz. Bunun bu şekilde olması da iyi hissettiriyor. Çünkü orada her şey çok hazır ve bizi bekliyorlar” açıklamasını yaptı.

Ünlü oyuncunun bu açıklaması çekimler öncesinde set ekibinin her şeyi hallettiğini ve hızlı bir çekim süreci yaşanacağını anlatması bakımında da önemliydi.