Ana sayfa Sosyal Medya İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz’deki rol arkadaşlarıyla Sinan Tuzcu’yu düğünde yalnız bırakmadı!

İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz’deki rol arkadaşlarıyla Sinan Tuzcu’yu düğünde yalnız bırakmadı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Atv ekranlarında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinde Karadenizli bir ailenin oğlu Mustafa’ya hayat veriyordu Sinan Tuzcu. Ünlü oyuncu, şimdilerde ise Fox TV’nin Son Yaz dizisinde Metin karakterini oynuyor. Tuzcu, bir süredir beraber olduğu sevgilisi ile dün evlendi.

Son Yaz’ın İzmir’de yapılan çekimlerinin hafta içinde sona ermesinin ardından Sinan Tuzcu, 1,5 yıldır beraber olduğu Beyza Kapu ile dünya evine girdi.

Fenerbahçe Yelken Spor Kulübü’nde yapılan nikah töreninde Sinan Tuzcu’yu ailesi, dostları, sevenleri yalnız bırakmadı. Nikaha gelenler arasında, Sen Anlat Karadeniz dizisinde birlikte 3 sezon kamera karşısına geçtiği rol arkadaşları da vardı.

İrem Helvacıoğlu, dizide eşinin abisini oynayan Sinan Tuzcu’nun nikah töreninde, Sen Anlat Karadeniz’deki rol arkadaşları Cem Kenar ve Furkan Aksoy ile birlikte pozlarını da instagram’dan paylaştı. Gözler Ulaş Tuna Astepe’yi aradı ama oyuncu nikahta yoktu. Şu sıralar Barbaroslar dizisinin çekimleri için Marmaris’te olduğu tahminleri yapılıyor.

İrem Helvacıoğlu, ekranlara son olarak Seni Çok Bekledim dizisi ile gelmişti. Oyuncu, şimdilerde ise Seçkin Özdemir ile başrolünde oynayacağı Baş Belası isimli dizide rol almakta.

İşte Helvacıoğlu’nun düğünden pozları…

İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz'deki rol arkadaşlarıyla Sinan Tuzcu'yu düğünde yalnız bırakmadı! 10

İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz'deki rol arkadaşlarıyla Sinan Tuzcu'yu düğünde yalnız bırakmadı! 11

İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz'deki rol arkadaşlarıyla Sinan Tuzcu'yu düğünde yalnız bırakmadı! 12

İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz'deki rol arkadaşlarıyla Sinan Tuzcu'yu düğünde yalnız bırakmadı! 13