Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz bitti, dizinin Metin’i Sinan Tuzcu, büyük aşkı ile sonunda evlendi!

Son Yaz bitti, dizinin Metin’i Sinan Tuzcu, büyük aşkı ile sonunda evlendi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Atv ekranlarında 3 sezon yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinde Mustafa karakterinin ardından, Fox TV’nin Son Yaz dizisiyle ekranlara gelen ismi Sinan Tuzcu, 1,5 yıldır büyük aşk yaşadığı Beyza Kapu ile dün evlendi.

Son Yaz’da Metin karakterini oynayan oyuncu, Sen Anlat Karadeniz dizisinin ardından sevgilisi ile instagram’dan fotoğraflarını paylaşınca aşkları ortaya çıkmıştı.

Bir süredir mutlu beraberliklerini sürdüren çift, sonunda nikah masasına oturdu. İzmir’de çekimleri süren Son Yaz dizisinin sezon finalinin ardından İstanbul’a dönen oyuncu, Fenerbahçe Yelken Spor Klulübü’nde kıyılan nikahla evlendi.

Çiftin nikahını ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu kıldı. Düğünde oyuncuyu ailesi, sevenleri yalnız bırakmazken, Sen Anlat Karadeniz dizisindeki rol arkadaşları da oradaydı.

Dizide Nefes karakterine hayat veren İrem Helvacıoğlu ile dizinin Murat ve Fatih’ine hayat veren Cem Kenar ile Furkan Aksoy da Sinan Tuzcu’nun nikahında bulundular.

Son Yaz bitti, dizinin Metin'i Sinan Tuzcu, büyük aşkı ile sonunda evlendi! 8

Son Yaz bitti, dizinin Metin'i Sinan Tuzcu, büyük aşkı ile sonunda evlendi! 9